Stranica
Home > Tehnika > Bie mnogo “budenja” u novom Call of Duty: Modern Warfare-u VIDEO

Bie mnogo “budenja” u novom Call of Duty: Modern Warfare-u VIDEO


U susret premijeri gejmpleja za Call of Duty: Modern Warfare, zakazanoj za 1. avgust, Activision i Infinity Ward su poeli da “tizuju” sitne detalje u vezi sa igrom. Na zvaninom Twitter kanalu igre nedavno je objavljen kratki “tizer” video u kome je prikazana tzv. gunsmithing mehanika, zaduena za kastomizaciju oruja.


Izvor: B92, play.co.rs

Foto: Printscreen YouTube/InfinityWard

Mehanika je podeljena na devet kategorija koje direktno utiu na performanse glavnog i sekundarnog oruja u igri, a igrai na oruje mogu da stave elemente iz maksimalno pet kategorija.

Kategorije se razlikuju u odnosu na tip oruja, pa e tako igrai na pukama moi da prilagoavaju lasere, optiku, jainu trzaja, kapacitet magazina i druge performanse.

Mehanika deluje dosta zanimljivo, pre svega zbog toga to igrai moraju dobro da razmisle ta da poboljaju, a ta da izostave pre ulaska u virtuelno bojite. Ono to se za sada ne pominje, a verovatno interesuje veinu igraa, jesu mikrotransakcije, odnosno da li e one, i u kolikoj meri biti ukljuene u “gunsmithing”.

Takoe, InfinityWard je pre nekoliko dana objavio petominutni gejmplej video igre u 4k rezoluciji, koji prikazuje nekoliko manjih mapa za blisku borbu, na kojima se moe videti kako izgleda “napucavanje” raznolikim orujem.

Pogledajte video i uivajte u vizuelnoj prezentaciji igre.Izvorni link

Slični artikli

Top