You are here
Home > Tehnika > Buds Air Neo cenom i baterijom mogu pred konkurenciju

Buds Air Neo cenom i baterijom mogu pred konkurenciju

Fallback Image


Konkurencija u segmentu bežičnih slušalica je sve veća i veća. Do nekoliko godina teško da bi iko pomislio da izgovori ovo, ali danas, kada su ljudi više nego ikada preko slušalica povezani sa svojim uređajima, one su postale izuzetno bitan i tražen gedžet. I upravo u ovom segmentu Realne pokušava da progura svoje proizvode, uključujući Buds Air Neo koje smo testirali.

Ovaj model bežičnih slušalica nasledio je Realme Buds Air koje se predstavljene pre nekih šest meseci. Nove slušalice izgledaju nešto jednostavnije, ali su podjednako zanimljive. Dostupne su u beloj i zelenoj boji. Poput većine današnjih slušalica dolaze uz kutijicu, kućište, koje ujedno služi i kao punjač. Same slušalice su vrlo lagane, imaju samo 4.1 gram. Unutra se nalazi solidno veliki dinamički drajver od 13mm, Realme je uradio odličan posao uspevši da sve spakuje u tako malo slušalice. Kućište je kompaktno i teško oko 30 grama.

Realme Buds Air Neo

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Realme Buds Air Neo

Same slušalice su vrlo udobne i kada ih stavite ne morate da brinete da će slučajno ispasti iz uva čak i kada ih koristite tokom treninga. Nemaju silikonski dodatak, što može da zahteva malo prilagođavanje ako ste ranije koristili modele koji ih imaju. Osetljive su na dodir, možete pauzirati ili pustiti pesmu, preskočiti i izabrati narednu. Na ćalost, ne možete pustiti prethodnu numeru i pojačavati ili smanjivati zvuk. Imaju IPX4 sertifikat da su otporne na vodu, koriste Bluetooth 5 konekciju i vrlo lako se povezuju sa drugim uređajima.

Realme Buds Air Neo

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Realme Buds Air Neo

Realme Buds Air Neo su slušalice srednje klase, kod nas u prodaji po ceni od oko 8.000 dinara, ali vas neće razočarati u segmentu koji je najbitniji – kvalitet zvuka. Basovi su verovatno i najjači segment i njihova reprodukcija vas neće razočarati, daleko od toga. Nešto niže frekvencije nemaju toliku punoću ali će to primetiti tek vrhunski znalci. Ako slušate elektronsku muziku, pop i sve njegove podvrste, Buds Air Neo vas neće razočarati. Ako ste pak više u tok ili metal fazonu mogli biste im ponešto i zameriti.

Realme Buds Air Neo

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Realme Buds Air Neo

Još jedna bitna stavka svih novih slušalica jeste i to koliko traje baterija. Buds Air se ovde super snalaze. Na jednom punjenju možete ih bez prestanka koristiti nešto preko tri sata. Kada ih vratite u kućište, možete ih dopuniti još četiri puta pre nego što morate da ih povežete preko USB-C na struju. Više od toga zaista ne možete ni tražiti od jednog gedžeta, a to je više od 15 sati rada. Na telefonu možete da vidite koliko vam je procenata baterije na slušalicama ostalo.

Dostupna je i aplikacija koja će omogućiti da se maksimalno iskoriste sve opcije na slušalicama, ali ih možete koristiti i bez nje.

Realme Buds Air Neo

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Realme Buds Air Neo

Prihvatljiva cena, udobnost kod nošenja i sasvim pristojno trajanje baterije dovoljna su preporuka za ovaj par slušalica a kvalitet reprodukcije zvuka je dovoljan za svakodnevno korišćenje.Izvor

Similar Articles

Top