Stranica
Home > Tehnika > Budunost “Galaxyje”: Samsung ukida S i Note?

Budunost “Galaxyje”: Samsung ukida S i Note?


Godinama unazad Samsung je u februaru ili martu predstavljao novu liniju Galaxy S telefona, dok je nova generacija Galaxy Note telefona predstavljana tokom leta. Ako je verovati glasinama koje su se nedavno pojavile, ova praksa e uskoro biti promenjena.


Izvor: Phone Arena, PC Press

Samsung Galaxy Note 10 / Foto: GettyImages / Bryan Bedder

Tokom jedne od prethodnih konferencija za novinare posveenoj Galaxy S10 seriji, zvaninici iz Samsung-a su izjavili sumnju da e se sledee godine pojaviti Galaxy S11. Drugim reima, budui Galaxy S telefoni e se najverovatnije drugaije brendirati.

Iz kompanije su takoe stigle informacije da je okrugla brojka u imenu aktuelne S serije zgodno vreme da se izvri unificiranje brenda, a nezvanino se pominje da bi se to uradilo potencijalnim spajanjem Galaxy S i Galaxy Note linija proizvoda.

Samsung Galaxy S10 / Foto: GettyImages / Justin Sullivan

Samsung Galaxy S10 / Foto: GettyImages / Justin Sullivan

Ova odluka definitivno ima smisla. Kada su se pojavile Galaxy S i Galaxy Note serije, postojala je jasna linija razdvajanja izmeu njih, pie Phone Arena.

Vremenom, naroito nakon pojave Galaxy S6 i Galaxy Note 5 modela 2016. godine, razlike su se toliko smanjile, da su postala jasna preklapanja izmeu ove dve linije.

Danas moemo da kaemo da je Galaxy Note u sutini Galaxy S sa dodatom S Pen olovkom.

Samsung Galaxy Note 10 / Foto: GettyImages / Drew Angerer

Samsung Galaxy Note 10 / Foto: GettyImages / Drew Angerer

Najvanije je da je pored potroaa i Samsung shvatio tu injenicu.

Jo uvek nema zvaninih potvrda da e se ovo spajanje brendova zaista desiti, ali po svemu sudei u kompaniji se ozbiljno razmilja o tome.

Meu (nezvaninim) imenima za naslednika ove dve linije proizvoda pominje se Galaxy One linija koja bi mogla da ugleda svetlost dana tokom 2020. godine, prenosi PC Press.

Samsung Galaxy S10 / Foto: GettyImages / Justin Sullivan

Samsung Galaxy S10 / Foto: GettyImages / Justin Sullivan

Naravno, suvie je rano da bismo znali da li e svi modeli potencijalne nove linije Galaxy proizvoda imati S Pen.

Takoe, ne zna se ni kada e biti vreme za predstavljanje to nove linije, a prostor koji eventualno nastane zbog neobjavljivanja novog S ili Note modela moda e se popuniti predstavljanjem druge generacije Galaxy Fold telefona.Izvorni link

Slični artikli

Top