Stranica
Home > Tehnika > Da li ste bar jednom pokuali da bacite pogled na zaljuani profil na Instagramu?

Da li ste bar jednom pokuali da bacite pogled na zaljuani profil na Instagramu?


Dobar deo nas je bar jednom poeleo da baci pogled na barem jedan privatni profil na Instagramu, ali iz raznoraznih razloga nije eleo da ga zaprati.


Izvor: B92, Index

Ilustracija / Foto: Depositphotos/photographee.eu

Iako bi trebalo da progutate ponos i zapratite taj profil, moete da se posluite “detektivskim” trikovima pa ga pogledate sa profila osobe koja ga prati, ili da napravite svoj “fejk” profil i da se nadate da e vas dotina osoba prihvatiti.

Postoji, meutim, jo jedan nain koji bi mogao da vam bude od koristi, a za koji moda niste znali.

Koristei Google moete da pronaete neke objave u vezi sa privatnim Instagram profilom koji vas interesuje. To moete da uradite tako to ete u pretraiva prekopirati naziv tog profila, odnosno korisniko ime te osobe, i zatim kliknuti na pretragu po slikama (Image Search).

Ilustracija / Foto: Depositphotos/GekaSkr

Ilustracija / Foto: Depositphotos/GekaSkr

Velike su anse da e vam se pojaviti neke od fotografija te osobe, odnosno mogue je da je ona ostavila svoje “printove” po vebu pre nego to je zakljuala profil. Takoe, mogue je da ete naii na tagovane fotografije te osobe na nekim javnim korisnikim profilima, kao i da je ta osoba objavljivala fotografije koje ima na Instagramu na profilima na drugim drutvenim mreama Flickru, Tumblru ili Facebooku.

To vam moda nee dati direktan pristup privatnom Instagram profilu, ali bi moglo da vam pomogne da pronaete sadraj koji vas zanima.

Inae, na internetu postoji vie aplikacija koje obeavaju pristup privatnim profilima uz, navodno, garantovanu anonimnost, kao to su WatchInsta ili InstaSpy.

Treba, meutim, uzeti u obzir da su takvi alati veoma sumnjivog porekla i da e od vas traiti pristup linim podacima, a da se moe desiti da pristup sadraju koji elite da vidite ne dobijete.Izvorni link

Slični artikli

Top