You are here
Home > Tehnika > Da se ne iznenadite – u Huawei počela neverovatna sniženja, uzmeš uređaj, umanje ti račun i još dobiješ i više nego što si tražio

Da se ne iznenadite – u Huawei počela neverovatna sniženja, uzmeš uređaj, umanje ti račun i još dobiješ i više nego što si tražio

Fallback Image


Ništa bolje od dobrog sniženja! Naročito ako možete da kupite vrhunske uređaje po promitivnim cenama, pa kad se uz to dodaju poklon vaučeri i dodatna sniženja, imate vrhunsku priliku da se ponovite.

Zato će se svi koji vole i uživaju u gedžetima iz Huawei ekosistema obradovati vest da do 25. jula online mogu da odaberu slušalice, mobilni telefon, laptop ili pametni sat po sniženim cenama i uz dodatne popuste.

Promocija koju je pokrenuo Huawei na svojoj online prodavnici zvuči prilično dobro. Imate tri načina da uštedite – najpre pri registraciji dobijate poklon vaučer, zatim, brojni uređaji su ponuđeni na akciji po sniženim cenama, a ako kupujete preko određene vrednosti dobijate još dodatni popust. Najbolje od svega je što sve tri pogodnosti mogu da se kombinuju pa da maksimalno uštedite. Sve to traje do kraja nedelje pa požurite da se odlučite čime ćete da se počastite kombinujući akcijsku cenu i sve dodatne pogodnosti.

Kombinovanje koje vam štedi novac

Što više trošite, to vam je popust veći, okosnica je ponude koju je spremila kompanija Huawei. Za sve kupovine ukupne vrednosti iznad 15.000, 30.000 i 50.000 dinara vaš račun se automatski umanjuje za 1.500, 3.000 ili 7.000 dinara. Ako se tome doda specijalna akcijska ponuda možete još dodatno da uštedite.

Na online shopu su istaknute akcijske cene nekih od najtraženijih Huawei proizvoda pa je tako pametni sat Huawei Watch GT u startu snižen na 10.799 dinara. Ali, kad uz to dodate promo vaučer koji se dobija prilikom registracije na online shop onda je cena još niža – samo 9.999 dinara.

Kod kupovine telefona ušteda je još veća. Na primer, Huawei P40 lite na snižen je na 24.999 dinara. Imate vaučer za registraciju i dodatni popust za kupovine iznad 15.000 dinara, i na kraju vam je cena za ovaj telefon 22.699 dinara. Ako uzimate neki od Huawei laptopova takođe vas čeka odlična cena jer imate popust za kupovinu preko 50.000 dinara i vaučer, pa na primer Huawei MateBook D 14 na kraju plaćate svega 82.199 dinara.

Taj spisak pogodnosti za sve koji vole Huawei proizvode je poprilično dugačak, pa tako na primer, Huawei FreeBuds 4i slušalice koje inače koštaju 10.999 možete da kupite i uštedite 3.800 dinara (cena je na kraju 7.199 dinara). Još jedne popularne Huawei slušalice su na promociji – FreeBuds Pro i to sa poklon lampom ukupne vrednosti 26.999 sada dobijate za 17.699 dinara

Foto: Promo

Šta sve možete da kupite po akcijskoj ceni

Evo šta je još na promociji:

  • Jedan od najtraženijih Huawei tableta – MatePad T10s koji dolazi u kompletu sa futrolom jeftiniji je za skoro 30 odsto. Ovaj tablet koji radi na operativnom sistemu zasnovanom na Android 10.0, sa ekranom od 10,4 inča odličan je za igranje video igara, strimovanje serija ali i završavanje svih online zadataka. Cena tableta i futrol je 23.598 a na promociji košta 16.699 dinara
  • Huawei Watch GT2 Pro je jedan od najboljih pametih satova na tržištu. Od opcija merenja navika pri spavanju, zasićenosti kiseonika u krvi kao i nivoa stresa, ovaj sat sa baterijom koja traje do dve nedelje odličan je saveznik u svakom trenutku. Tokom promocije sat košta 33.199 dinara u odnosu na regularnu vrednosti 43.999.
  •  Displej Huawei AD80 je vrlo prilagodljiv monitor koji možete koristiti za klasičan desktop računar ili da ga pak postavite na zid uz mogućnost da sami birati po kojim uglom će stajati. U ponudi Huawei online shop-a ovaj displej veličine 23,8 inča dolazi sa mišom CD20 a njegova ukupna vrednost je 23.598. Tokom promocije košta 13.699 dinara.
  • Ukoliko pak odlučite da uzmete laptop Huawei MateBook X u kombinaciji sa displejom AD80 i rancem za njega, uštedećete više od 50.000 dinara. Naime, vrednost celog kompleta je 200.998 a na promociji će biti 149.199 dinara.

Foto: Promo

  • Huawei Mate 40 Pro je premijum telefon sa potpisom kompanije Huawei. Trostruka glavna kamera, ultrabrzi procesor i vrhunski dizajn najjače su karakteristike ovog mobilnog. Huawei Mate 40 Pro koji se dobija sa futrolom i uz Huawei FreeLace Pro slušalice, ukupno vredi 170.997 dinara, ali ih sada dobijate za 117.199 dinara i uštedu od preko 53.000 dinara.

Još jedna povoljnost je to što ukoliko se registrujete na huaweishop.rs dobijate vaučer u iznosu od 800 dinara. Njega možete da kombinujete sa postojećim popustima, ili da ga pak samostalno iskoristite za kupovine do 8. avgusta. Potrebno je samo da u korpu ubacite željeni proizvod i u polje promo kod upišite onaj koji ste dobili na vaš mejl.Izvor

Similar Articles

Top