Stranica
Home > Tehnika > DJI-jev Osmo Mobile 3 je laki, manji i moe se sklopiti

DJI-jev Osmo Mobile 3 je laki, manji i moe se sklopiti


Kineski tehnoloki konglomerat DJI nastavlja predstavljati nove proizvode, a sada je “svjetlo dana” ugledao DJI Osmo Mobile 3.

Kineski tehnoloki konglomerat DJI nastavlja predstavljati nove proizvode, a sada je “svjetlo dana” ugledao DJI Osmo Mobile 3.

Radi se o treoj generaciji runog stabilizatora za smartphone koji ima neke nove mogunosti, a najvea je to to se moe sklopiti i lake spakovati.

Osmo Mobile 3 kota 119 dolara i ve je u prodaji. DJI takoer prodaje kombo pakovanje koje ukljuuje tripod i prenosnu torbicu, a ovaj paket kota 139 dolara.

Osmo Mobile 3 je krai, manji i laki za dranje od prethodnika te e se moi koristiti due bez zamora. Nova generacija ima dugme za okiranje koje je posjedovala i prva generacija.

Kontrole su jednostavnije i lake za koritenje, a sklopivi dizajn je omoguio pristup portovima koji mogu puniti smartphone ili im omoguio da poveu eksterni mikrofon. Osmo Mobile 3 ima otprilike jednaku bateriju kao i prethodnik te traje oko 15 sati, dok se puni putem USB-C porta.

Korisnici su se ranije alili da ne mobu dovoljno brzo i lako promijeniti poloaj smartphonea iz vodoravnog u horizontalni i obrnuto. To je sada rijeeno jer je dovoljno da korisnik pritisne dugme “mode” tri puta, nakon ega e gimbal rotirati smartphone automatski.Izvorni link

Slični artikli

Top