Stranica
Home > Tehnika > Do sada su vas nervirale, a sad moete da ih blokirate

Do sada su vas nervirale, a sad moete da ih blokirate


Ako ste detetu kupili raunar ili pripremate kompjuter za korienje u kolama ili imate linije razloge poput “sluajnog” odlaska na Reddit ili Instagram tokom radnog dana, postoji reenje.


Izvor: B92, tportal.hr

foto: Mactrunk/depositphotos.com

Koji god bio va razlog za blokiranje webstranica u Google Chrome-u, proces je vrlo jednostavan. Sve to treba da uradite je da instaliarate Block Site.

Dodatak za Chrome instaliraete tako da se prijavite na svoj Google profil i onda skinte ekstenziju preko slubenog Chrome menija. Nakon to se stranica uitala, dodajte ekstenziju u Chrome. U gornjem desnom uglu ekrana treba da vidite narandasti tit sa simbolom “Cancel”. Kliknite na njega i nakon toga na toki koji ete videti u prozoriu koji e iskoiti.

Unesite lozinku i razmislite o aktivaciji “Radnog moda” u odreenim satima radnog dana. Kako dodati stranice? Postoje dva naina:

1. Unutar opcija proirenja kliknite na Block Sites na vrhu menija na levoj strani ekrana i nakon toga runo upiite web stranice koju ete da blokirate na tablici na desnoj strani.

2. Druga opcija je jednostavno otii do stranice koju elite da blokirate i samo kliknite na tit i onda opciju ‘Block This Site’.

Ako ikad poelite da promenite opciju, kliknite na tit, idite u opcije i pogledajte karticu Blocked Sites. Tamo kliknite na crveni krug sa belom crtom kako biste odmah odblokirali web stranicu, prenosi Tportal.Izvorni link

Slični artikli

Top