Stranica
Home > Tehnika > Hakovali su vam Google nalog? Ovako ete da ga vratite

Hakovali su vam Google nalog? Ovako ete da ga vratite


Neko je preuzeo va korisniki nalog pri Google-u ili ste zaboravili adresu i-mejla i lozinku za pristup? Saznajte ta moete da unite.


Izvor: B92, tportal.hr

Ilustracija/Foto: Gorodenkoff/depositphotos

Evo ta treba da znate kako biste vratitli kontrolu nad vaim korisnikim nalogom na Google-u.

ta ako ste zaboravili e-mail?

Ako ste zaboravili koji ste e-mail koristili za logovanje, otvorite Google stranicu Find my email i pratite uputstva. Moraete da im date puno ime koje je povezano sa vaim kompjuterom kao i broj telefona ili sekundarnu e-mail adresu.

ta ako ste zaboravili lozinku?

U ovom sluaju otvorite stranicu Account Recovery i resetujte lozinku. Moraete da potvrdite svoj identit odgovarajui na nekoliko sigurnosnih pitanja. Ako je mogue, obavite ovo koristei isti ureaj i web pretraiva koji ste ve koristili kako bi pristupili zakljuanom raunaru, kao i na lokaciji na kojoj ste to inili.

Ne moete da potvrdite identitet odgovarajui na sigurnosna pitanja? Dobiete jo jednu priliku, kao i nekoliko saveta koji bi mogli da vam pomognu pri odgovaranju.

Nakon to uspeno potvrdite svoj identitet opet ete moi da stavite lozinku. Ako koristite ovu opciju, imajte na umu da ete morati da date adresu e-maila. Ako ste je zaboravili, ponite sa uputstvima za njeno vraanje, pie Tportal.

ta ako vam je nalog hakovan?

Ako ne moete da se logujete na va e-mail i otkrijete da je neko nepoznat promenio vau lozinku ili broj telefona za vraanje lozinke, ili obrisao va korisniki raun, takoe ponite od stranice Account Recovery.

Odgovorite na pitanja najbolje to moete i pratite uputstva. Ako nita ne upali, pokuajte da dobijete pomo pravo od Google-a.Izvorni link

Slični artikli

Top