Stranica
Home > Tehnika > HTC e oivjeti stari brend Wildfire za nove mobitele

HTC e oivjeti stari brend Wildfire za nove mobitele


HTC priprema nove mobitele, a ruska web stranica Rozetked je objavila rendere ureaja koji nagovjetavaju oivljavanje brenda Wildfire.

HTC priprema nove mobitele, a ruska web stranica Rozetked je objavila rendere ureaja koji nagovjetavaju oivljavanje brenda Wildfire.

Brend Wildfire nije prisutan ve osam godina, a posljednji ureaj u liniji bio je HTC Wildfire S iz 2011. godine. Te godine je HTC zauzimao 10,7 posto globalnog trita smartphonea, a danas taj procent iznosi svega 0,05 posto.

Osim znatno boljih specifikacija u odnosu na Wildfire S star osam godina, koji je imao 3,2-inni ekran i 512 MB RAM-a, o novim ureajim nema mnogo informacija. Poznato je da e se na tritu pojaviti etiri modela, a to su Wildfire, Wildfire E, Wildfire E Plus i Wildfire E1. Dva modela e imati zub na ekranu u obliku kapi, tri e imati dvije stranje kamere, a svi e dobiti ekrane niske rezolucije 720p te srednje specifikacije.

Zasad nita nije zvanino, ali se Rozetked dokazao kao pouzdan izvor informacija o predstojeim ureajima. Detalji o smartphoneima Pixel 3 XL i Pixel 3A su objavljeni nekoliko mjeseci prije nego ih je Google predstavio.

Cijene predstojeih HTC-ovih smartphonea zasad nisu poznate.

Osim toga, GSMArena navodi da je HTC registrovao imena Wildfire E2, E2 Plus, Wildfire E3 i E3 Plus te Wildfire R i R Plus, tako da se moe oekivati jo ureaja iz ove kompanije.Izvorni link

Slični artikli