You are here
Home > Tehnika > ITAcademy vam poklanja 40% popusta za svoj rođendana

ITAcademy vam poklanja 40% popusta za svoj rođendana

Fallback Image


ITAcademy je ove godine za svoj rođendan organizovala veliku akciju u kojoj poklanja čak 40% popusta na cenu upisa, kao i bonus paket za besplatno doživotno školovanje, koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Prijave po ovakvim uslovima su otvorene još samo danas, pa ako želite da zakoračite u IT svet, požurite i što pre rezervišite svoje mesto putem ovog linka.

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspešnu karijeru. Na taj način neophodno radno iskustvo potrebno za brži pronalazak posla možete steći već tokom školovanja putem besplatnih programa kao što su IT Practice Center i LINK Apprentice Program.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa „Novom Iskrom” i drugim regionalnim IT hubovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovim coworking prostorima za razvoj freelance karijere i startup biznisa. Uz to, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika, što vam može omogućiti da sarađujete sa klijentima u inostranstvu i radite svuda u svetu.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, polaznici ITAcademy imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa više od 300 uspešnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neke od dodatnih beneficija koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Foto: Promo / Promo

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Polaznici ITAcademy mogu da izaberu neki od šest programa i za godinu dana, bez obzira na nivo prethodnog znanja, postanu stručnjaci iz oblasti programiranja, administracije mreža, dizajna, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a i razvoja mobilnih aplikacija.

Program ITAcademy ovlašćen je od Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za IT zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 meseci to možete i vi, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsećamo, rođendanska akcija ITAcademy traje još samo danas. Iskoristite fantastičan popust od 40% na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak.

Prijave će biti otvorene samo do ponoći, a broj slobodnih mesta rasporediće se prema redosledu pristizanja prijava – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspešnu budućnost.Izvor

Similar Articles

Top