You are here
Home > Tehnika > Jutarnja kafa uz najveća remek dela muzeja Viktorije i Alberta, Prado i Luvra

Jutarnja kafa uz najveća remek dela muzeja Viktorije i Alberta, Prado i Luvra

Fallback Image


Spoj umetnosti i tehnologije – uz Samsung The Frame pametni televizor vaš dom postaje galerija

Dinamika života, stega pandemije, čine da živimo sa određenom količinom stresa svakodnevno. Da li možemo da ga amortizujemo? Svakako. Umetnost se oduvek nezvanično smatrala pravim begom od tereta svakodnevnice i jedan vid terapije kako za stvaraoca, tako i za one koji u njoj uživaju. Pilot projekat, koji je sproveden u Briselu potvrdio je da je odlazak u muzej zaista efikasan, da smanjuje nivo stresa i da pozitivno utiče na raspoloženje. Ovo treba imati na umu i kada se bavite uređenjem životnog prostora. Umetnine u domu ne treba da budu pokazatelj statusa, puke sklonosti ka lepom, već bi trebalo da budu tu za svakodnevno uživanje, stvaranje pozitivnih vibracija i emocija.

Foto: Promo / Promo

„Prvi gutljaj“ umetnosti

Uz The Frame pametni televizor kompanije Samsung svetska remek dela su dostupnija više nego ikada pre. Kompanija Samsung je u saradnji sa svetskim poznatim muzejima Viktorija i Albert, Prado i Luvrom, kreirala umetničku biblioteku Art Store na ovom modelu televizora i učinila da njegovi korisnici, pored toga što imaju savršeno iskustvo u gledanju omiljenih video sadržaja, kada isključe televizor od svog doma mogu da naprave pravu umetničku galeriju i da uživaju u prikazu čuvenih dela.

Početak dana i prva jutarnja kafa uz neko od remek dela među kojima su i „Mona Liza“ Leonarda da Vinčija, „Velika odaliska“ Žan Ogist Dominik Engra, „Sloboda vodi narod“ Ežen Ferdinand Viktor Delakroa, „Dva lovačka psa vezana za panj“ Jakopo Basana i mnoga druga, je pravi način da se dan započne užitkom. Zahvaljujući vrhunskoj Quantum Dot tehnologiji, koja čini boje živahnijima i osigurava savršen prikaz slike, umetnička dela će verodostojno biti prenesena na veliki ekran televizora. Elegantna linija i minimalistički stil ovog modela, čine da on zaista izgleda prava uramljena slika, a i sam ram može biti u boji i dizajnu koji korisnik izabere, što svakako dodatno obogaćuje životni prostor. Uz Slim Fit sistem za montažu razmak između televizora i zida je maksimalno smanjen. Vizuelni doživljaj prati i savršeno audio iskustvo, jer Q-Symphony tehnologija omogućava televizoru i soundbar zvučnicima da rade istovremeno radi boljeg surround efekta bez isključivanja zvučnika sa televizora.

Foto: Promo / Promo

Momenti koji ne blede

Televizori nisu više samo u funkciji emitovanja video sadržaja, inovacije i nove performaske koje čine korisničko iskustvo boljim nego ikada pre. Pored biblioteke Art Store, The Frame televizor zahvaljujući posebnom načinu rada Ambient mode omogućava i prikaz personalizovanih fotografija kada je isključen. Uz pet realističnih mat pozadina i 16 boja, izabrane fotografije će imati savršen prikaz. Takođe, The Frame televizor se neprimetno uklapa u enterijer pomoću One Connect Box priključka i time prostor oslobađa neurednih žica koje narušavaju estetiku. The Frame televizor definitivno unosi užitak i toplinu u dom. Uz umetnost i inspirativne momente koji su nam obogatili život, svaki dan će zasigurno biti vedriji i lepši.

Foto: Promo / Promo

Više informacija o Samsung The Frame pametnom televizoru možete pronaći na:

https://www.samsung.com/rs/lifestyle-tvs/the-frame/Izvor

Similar Articles

Top