Stranica
Home > Tehnika > Kisinder nije samo politiar, ve i iPhone gedet za online ljubljnje VIDEO

Kisinder nije samo politiar, ve i iPhone gedet za online ljubljnje VIDEO


oveanstvo je izgleda prevazilo beivotne tekstualne poruke, pa se s vremena na vreme pojavi neka nova sprava koja u vetake ureaje pokuava da udahne ljudskost, i tako graane ubedi da nisu sami na ovom svetu.


Izvor: Mashable, PC Press

Foto: Printscreen YouTube/Mashable Deals

Jedan od najnovijih projekata je “The Kissenger”, koji na povezani ureaj prenosi poljupce, i tako korisnicima omoguava da razmene vie nenosti.

Ureaj izgleda kao veliki telefon sa silikonskom povrinom na prednjoj strani, na koju se nanosi poljubac, da bi se nakon toga izmerio pritisak na povrinu, te akt nenosti preveo u aplikaciju.

Onaj koji prima “poljubac” moe da povrini priblii obraz ili usne, a motori ispod povrine obavljaju ostatak posla, budui da silikon pomeraju tako da, tvrde kreatori, pritisak izgleda kao poljubac.

Sprava za poljupce je jo uvek u fazi razvoja, a izgleda da je namenjena samo za iOS, tako da e najvie sree imati korisnici modernijih iPhone ureaja.

Sprava je nastala zahvaljujui timskom radu eksperata iz City University London’s Imagineering laboratorije, koji tvrde da je ovo prvi ureaj za razmenjivanje poljubaca, prenosi PC Press.

To ipak nije potpuno tano, budui da se 2015. godine ve pojavio “Kissinger”, koji istina ne izgleda isto, ali je priroda usluge identina.

Nije jasno da li je stariji “Kissinger” ikada ugledao svetlost dana, kao to nije sigurno ni da e novi iOS gadget za poljupce ikada stii do iPhone korisnika, ali je jasno da se priroda komunikacije menja, i da korisnici trae vie, budui da obine rei vie ne zadovoljavaju matu koja se razvijala u online prostorima.Izvorni link

Slični artikli

Top