Stranica
Home > Tehnika > Mama joj je za kaznu oduzela telefon, ali ona uspela da “tvitne” sa friidera

Mama joj je za kaznu oduzela telefon, ali ona uspela da “tvitne” sa friidera


Kada je, pre dve nedelje, 15-godinja Doroti izazvala poar u kuhinji, jer je bila previe usredsreena na svoj telefon, majka joj je oduzela sve tehnike ureaje kako bi je naterala da vie obraa panju na svet oko sebe.


Izvor: B92

Ilustracija / Foto: Depositphotos/hemul75

Devojica se uplaila da e izgubiti kontakt sa nekoliko hiljada svojih pratilaca na Twitteru, pa se upustila u potragu za nainom da se vrati u virtuelni svet.

I nije joj mnogo vremena trebalo da pronae reenje. Prvo je poela da tvituje putem konzola za igranje Nintendo i Wii U, ali su joj i one odmah oduzete.

Majka, meutim, nije toliko raunala na snalaljivost svoje tinejderke, koja je svakako nastavila da traga za reenjem svog problema.

Doroti je otkrila da njihov LG pametni friider moe da se povee na Internet. To je iskoristila da pristupi svom Twitter nalogu, pa je tako nastao ovaj tvit:

Tvit, koji je od tada dobio skoro 85 hiljada lajkova, zapao je za oko i ljudima iz kompanije LG, to potvruje da je Dorotina snalaljivost urodila polodom, tj. da se i sa friidera moe tvitovati.

LG je iskoristio ovu situaciju, pa je na svom zvaninom nalogu “tvitnuo” hatag podrke kanjenoj 15-godinjakinji i snalaljivoj tviteraici, prenosi Gardijan.Izvorni link

Slični artikli

Top