You are here
Home > Tehnika > Međunarodni dan znakovnih jezika Samsung obeležava besplatnim servisom za gluve i nagluve osobe koji koriste njihove uređaje

Međunarodni dan znakovnih jezika Samsung obeležava besplatnim servisom za gluve i nagluve osobe koji koriste njihove uređaje

Fallback Image


U četvrtak, 23. septembra, obeležava se Međunarodni dan znakovnih jezika. Kompanija Samsung ovim povodom želi da na taj dan sve svoje servisne usluge učini besplatim za sve gluve i nagluve osobe, korisnike njihovih proizvoda.

Uz besplatne usluge u ovlašćenom Samsung servisu ProMobi, u tržnom centru Galerija, kompanija Samsung, u saradnji sa Gradskom organizacijom gluvih Beograda (GOGB), od 2017. godine realizuje i pružanje Video relej usluga tumača za znakovni jezik putem skype aplikacije.

Telefon sa oštećenjem možete doneti u TC Galeriju, u ovlašćeni Samsung ProMobi servis. Takođe, ovog dana obezbeđena je i besplatna usluga popravke mobilnih uređaja i bele tehnike u vašem domu. Ovlašćeni serviseri, koji dolaze na vašu adresu, vrše dijagnostiku i samu popravku uređaja, a sa sobom imaju i svu potrebnu opremu za neometanu komunikaciju. Servis je obezbeđen i za proizvode koji više nisu pod garancijiom, te će kvarovi biti sanirani uz olakšanu komunikaciju korisnika i servisera.

Kako se možete prijaviti?

Svoj termin za besplatanu popravaku u četvrtak, 23. septembra, možete zakazati na Samsung sajtu, preko mejl adrese, live chat-a, WhatsApp-a ili putem broja +381 60 726 7864. Sve informacije možete dobiti i pozivom na broj: +381 11 321 6899, uz napomenu da je besplatna popravka u vašem domu dostupna samo za korisnike na teritoriji grada Beograda i okoline.

Samsung Customer Service

Foto: Promo

Samsung Customer Service

Kompanija Samsung godinama unazad realizuje podršku gluvim i nagluvim osobama i ova podrška će se nastaviti i u daljem periodu.

– Akcija kompanije Samsung u vidu besplatne popravke uređaja, povodom obeležavanja Međunarodnog dana znakovnih jezika sigurno će pomoći našim članovima, gluvim i nagluvim osobama, da efikasnije koriste svoje telefone, kao i kućne aparate. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje su deo inicijative kompanije Samsung da se gluvim i nagluvim osobama olakša svakodnevni život. U sklopu saradnje planiramo da pokrenemo još projekata. Kompanija Samsung je naš dugogodišnji prijatelj i jedna je od retkih koja pruža kontinuiranu podršku, na čemu smo im veoma zahvalni – rekao je Dušan Nikolić, Predsednik udruženja GOGB.

Povodom Međunarodnog dana znakovnih jezika, rukovodilac sektora za koordinaciju servisa u kompaniji Samsung Electronics Adriatic, Min Ho Bae, naglasio je:

– Inkluzija nije nešto što se postiže samo na dan obeležavanja, već kroz konstantani rad i podršku, a ovakvi datumi su prilika da podignemo svest o njenoj neophodnisti i važnosti u društvu i da ujedno uputimo na neophodnosti prilagođavanja proizvoda i usluga osobama sa posebnim potrebama.Izvor

Similar Articles

Top