Stranica
Home > Tehnika > Microsoft priprema 15-inni Surface Laptop 3

Microsoft priprema 15-inni Surface Laptop 3Kompanija Microsoft narednog mjeseca namjerava osvjeiti svoju ponudu Sufrafe ureaja, a pekulie se da e “svjetlo dana” ugledati i vea verzija Surface Laptopa 3.

Kompanija Microsoft narednog mjeseca namjerava osvjeiti svoju ponudu Sufrafe ureaja, a pekulie se da e “svjetlo dana” ugledati i vea verzija Surface Laptopa 3.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Microsoft e predstaviti novu 15-innu verziju Surface Laptopa 3 s istim formatom 3:2. Oekuje se da e Microsoft plasirati Surface Laptop 3 s AMD-ovim procesorom, a vjerovatno e taj ip koristiti 15-inni model.

Ako se ovo ostvari, to e znaiti da e se Sufrafe Laptp takmiiti s Microsoftovim Surface Bookom. Microsoft trenutno nudi 13,5 i 15-innu verziju Surface Booka 2. Vjeruje se da kompanija nee predstaviti Surface Book 4 na dogaaju u New Yorku 2. oktobra.

Od Microsofta se oekuje da predstavi novi Surface Pro 7 s USB-C podrkom, Surface s Qualcommovim procesorom, kao i da najavi dual-screen Surface te planove za operativni sistem Windows.Izvorni link

Slični artikli