Stranica
Home > Tehnika > “Neoekivani naini”: Sem Fier se sigurno vraa, ali niko nema pojma kako

“Neoekivani naini”: Sem Fier se sigurno vraa, ali niko nema pojma kako


Kompanija UbiSoft je, tokom proteklih godina, donela pregrt igara u popularnim serijalima i franizama, koje se dobile generalno odline reakcije publike.


Izvor: B92, play.co.rs

Foto: UbiSoft

Meutim, ono to fanovi jo uvek sa nestrpljenjem oekuju jesu nove igre smetene u Prince of Persia i Splinter Cell univerzume.

O Prince of Persia nema nikakvog pomena, iako kreator eli da napravi novu igru. UbiSoft se, meutim, oglasio povodom Splinter Cell serijala i njegovog povratka.

Izjava dolazi kao posledica ogromnog razoarenja fanova sa E3 2019, gde je Sam Fier korien za promovisanje mobilne igre – Elite Squad, koja nema nikakve veze sa Splinter Cell serijalom, osim toga to je protagonista prisutan kao jedan od likova.

UbiSoft sada navodi da serijal nije ugaen i da e se vratiti na velika vrata, ali ne na tradicionalni nain. Direktor UbiSofta Iv Gimo je izjavio da e se serijal vratiti na “neoekivane naine”, sa novim iskustvima za igrae.

Ova izjava nee vratiti osmehe na lice fanova, ve e im pre usaditi sumnju, jer “neoekivani naini” upuuju na to da nas, najverovatnije, oekuje jo mobilnih igara u fazonu kojim je trite ve prezasieno. Bitno je da napomenemo da se pod tim “nainima” podrazumeva i VR igra o kojoj ve postoji dosta glasina.Izvorni link

Slični artikli

Top