Stranica
Home > Tehnika > Nijedno igranje novog Watch Dogs-a nee biti isto VIDEO

Nijedno igranje novog Watch Dogs-a nee biti isto VIDEO


Ubisoft je, zvaninim predstavljanjem na E3 sajmu, potvrdio prethodno procurelu informaciju u vezi sa igrom Watch Dogs Legion, da e igrai moi da igraju kao “bilo koji NPC u igri”, prikazavi gejmplej video u trajanju od oko 10 minuta.


Izvor: play.co.rs

Printscreen / YouTube

Meutim, Watch Dogs Legion je jo ambicioznija igra nego to se prvobitno mislilo, jer e se svaki prelazak razlikovati od onog prethodnog.

Kompanija Ubisoft i njen razvojni tim, zaduen za rad na ovoj igri, napravili su ak 20 skripti za prelazak igre koje se dosta razlikuju jedne od druge. Ovo ne znai da e biti promenjena samo imena karaktera, ve svaki mogui element.

U svakoj skripti se razlikuje izgled karaktera, njegova narav, glas, vrsta ponaanja, umee i dosta drugih elemenata zahvaljujui kojima igrae oekuje totalno drugaije iskustvo tokom igranja.

To e biti mogue zahvaljujui posebnoj tehnologiji koja sama generie nove karaktere u igri na osnovu dostupnih informacija, pie Play.

Jedan od developera je izjavio kako zbog te raznovrsnosti postoji velika ansa da neemo videti jedan sinematik dva puta, ta znai da emo pri svakom prelasku imati veliku slobodu u prelaanju i da e se ona razlikovati od prethodne.

Jedva ekamo da saznamo jo vie detalja o Watch Dogs Legion, iji datum izlaska je 6. marta 2020. godine.Izvorni link

Slični artikli

Top