Stranica
Home > Tehnika > Ninja efekat: Prelaskom na Mixer doveo do masovne popularizacije striming platforme

Ninja efekat: Prelaskom na Mixer doveo do masovne popularizacije striming platforme


Postoji velika ansa da do pre nekoliko dana niste ni uli da Majkrosoft poseduje svoju striming platformu zvanu Mixer i naravno niste jedini.


Izvor: play.co.rs

Ova platforma je generalno stajala u senci Twitcha i ljudi iz Majkrosofta su je koristili kako bi promovisali svoje ekskluzive i vane objave, pie play.co.rs.

Meutim, sada je reeno da se neto promeni i to u ninda stilu. Kompanija iz Redmonda je pre nekoliko dana, za jo uvek nepoznatu svotu novca, “otela” najpoznatijeg stimera na svetu, Tajlera “Ninja” Blevinsa, sa Twitch platforme kako bi on ekskluzivno strimovao na Mixeru.

Ekskluzivnost znai da Ninja ne moe vie strimovati na Twitch platformi, ve samo na Mixeru, ime je glavni cilj da se ova platforma popularizije.

Nije trebalo mnogo da proe pa da Majkrosoft vidi plodove svog rada, jer je za svega nekoliko dana Ninja sakupio vie od pola miliona pretplatnika (oko 640,000 u trenutku nastanka ovog teksta) na novoj platformi. Kao rezultat je zabeleen i veliki broj novih korisnika i preuzimanja Mixer aplikacije, o emu govori podatak da je ona sada najpreuzimanija na Apple prodavnici.

Bitno je uzeti u obzir podatak da je trenutno u obzir promocija kojom je pretplata na Ninju besplatna, ali to ne umanjuje uspeh strimera i platforme kojim je privuena gomila novih gledaoca.

Ninja u pauzi izmeu strimovanja Fortnajta privodi kraju svoju knjigu, u kojoj emo moda videti koliko se obogatio i koliko mu je Majkrosoft para ulio u depove.Izvorni link

Slični artikli

Top