Stranica
Home > Tehnika > Nita od Red Dead Redemption remastera za PC

Nita od Red Dead Redemption remastera za PC


Poto originalni Red Dead Redemption jo uvek nije pronaao svoj put do PC publike, grupa posveenih modera je prolog meseca zapoela projekat izrade RDR remastera za raunare.


Izvor: play.co.rs

Foto: Take Two

Projekat je tekao dosta dobro i moderi su ostvarili solidne performanse upotrebom emulatora. Meutim, Take Two nastavlja da vodi okrutnu politiku kada je u pitanju kreativni rad fanova, pa je tako stavio katanac i na ovaj projekat.

Moderi iz RDR remastera su nedavno objavili kako je rad na projektu zaustavljen, kao i da e pokuati da promene miljenje izdavaa.

U objavi nije naglaeno da je Take-Two poslao cease-and-desist pismo, ali je to lako zakljuiti iz poruke. Jedan od modera je otkrio i da je Take-Two otiao predaleko u ovom sluaju, poto su prikupili privatne podatke, a u vie sluajeva su uznemiravali i porodicu modera, pie Play.

Take-Two se ne oglaava po ovom pitanju, ali je ve poznato da umeju biti prilino napadni kada je odbrana privatne svojine u pitanju, o emu govori sluaj u kojem su slali privatne detektive na vrata strimera koji je otkrio neke detalje o Borderlands 3.Izvorni link

Slični artikli

Top