Stranica
Home > Tehnika > Novi iPhone imae neto to je Galaxy Note oduvek imao?

Novi iPhone imae neto to je Galaxy Note oduvek imao?


Glasine o iPhoneu 11 koje su se do sada pojavile uglavnom nasluuju kako to nee biti znaajno drugaiji pametan telefon od sadanjeg modela XS, tek neto jaeg hardvera i drugaije postavke kamera.


Izvor: B92, tportal.hr

Foto: depositphoto/ifeelstock

Ali, stigla je i jedna informacija koja bi, ako se pokae kao istinita, mogla da dovede do znaajnog zaokreta. Naime, iPhone 11 mogao bi da dobije podrku za digitalnu olovku Apple Pencil.

Slina nagaanja pojavila su se prole godine za iPhone XS, kao i godinu pre za modele koji treba da stignu tokom 2019. godine.

Digitalna olovka Apple Pencil predstavljena je 2015. godine. Za sad je podravaju tableti iz serije iPad, na kojima je moete koristiti za crtanje, beleke, skrolovanje izmeu tabova i aplikacija… Drugu generaciju tih ureaja mogue je puniti beino tako to ih magnetima poveete sa iPadom.

Digitalne olovke u paketu sa pametnim telefonima nisu novitet – Samsungov model Galaxy Note od prvog izdanja dolazi sa S Penom.

Kao i svaku drugu, tako i ovu glasinu treba uzeti sa odreenom dozom rezerve. Tim vie to je Apple Pencil u sadanjem izdanju vea nego to bi iPhone 11 trebalo da bude. ta vie, sa 166 milimetara vea je od iPhonea XS Max, koji je dug 157,5 milimetara.

Hoe li je u Appleu smanjiti (kao to su uradili u Samsungu) saznaemo u septembru, pie Tech Radar.Izvorni link

Slični artikli

Top