Stranica
Home > Tehnika > Procurile prve “zvanine” fotografije Galaxyja Note 10

Procurile prve “zvanine” fotografije Galaxyja Note 10


Ukoliko pratite novosti o smartphoneima onda vjerovatno znate da Samsungov novi flagship stie u augustu, a sada su se pojavile i prve fotografije.

Ukoliko pratite novosti o smartphoneima onda vjerovatno znate da Samsungov novi flagship stie u augustu, a sada su se pojavile i prve fotografije.

Radi se o Samsungu Galaxy Note 10 sa Stylus olovkom koji e biti predstavljen 7. augusta. Poznato je da e podravati 5G mreu, a nakon rendera objavljenih u junu sada su procurile i zvanine fotogafije, koje izmeu ostalog otkrivaju da Samsung nee prozivoditi Note 10 samo u crnoj boji, nego i u sjejnoj plavo-ljubiastoj boji koju koristi i Huawei za svoj P30 Pro.

Na stranoj strani se jasno vide tri kamere, veoma tanke ivice i rupiasti izrez na prednjem dijelu u koji je smjetena kamera. Ekran ima zaobljene ivice, to je i oekivano.

Primjetno je da nema vidljivog senzora za otisak prsta, to sugerie da se on nalazi ispod ekrana. Ovaj smartphone ima i jedno fiziko dugme manje. Zasad nije poznato da li je uklonjeno dugme za ukljuivanje ureaja ili se Samsung rijeio dugmeta za asistenta Bixby, a mogue je i da je dugme za ukljuivanje i gaenje ureaja promijenilo stranu.

Samsung je vjerovatno odluio izostaviti 3,5 mm utor za slualice.

pekulie se da e postoji i druga, neto vea Pro verzija novog Notea 10 sa 6,75-innim ekranom, dok fotografije u prilogu vjerovatno prikazuju manju 6,3-innu verziju. Mogue je i da e Samsung predstaviti zasebnu 5G verziju Notea 10.Izvorni link

Slični artikli

Top