You are here
Home > Tehnika > Slušalice koje eliminišu spoljašnje zvuke zavisno od situacije u kojoj se nalazite, dostupne i kod nas

Slušalice koje eliminišu spoljašnje zvuke zavisno od situacije u kojoj se nalazite, dostupne i kod nas

Fallback Image


Huawein nastavlja da izbacuje nove gedžete a poslednji dodatak je Huawei FreeBuds 4, open-fit slušalice koje obezbeđuju komfor prilikom nošenja, zvuk visoke rezolucije kao i prvo ikada adaptivno aktivno poništavanjem šuma.

Tehnologija aktivnog poništavanja šuma (ANC) poboljšana je inovacijama kako u oblasti hardvera tako i u oblasti softvera. Stoga su slušalice Huawei FreeBuds 4 prve slušalice open-fit dizajna koje upotrebljavaju jedinstvenu Adaptive Ear Matching tehnologiju. To znači da one automatski detektuju oblik uha korisnika i uslove slušanja, na osnovu čega određuju podešavanja za svaku osobu i svaku situaciju pojedinačno.

Huawei FreeBuds 4

Foto: Promo

Huawei FreeBuds 4

Huawei FreeBuds 4 koriste kompozitnu dijafragmu od polimera tečnog kristala (eng: Liquid Crystal Polymer), koja podržava frekvencijski opseg u intervalu do 40kHz. Rade sa dinamičkim drajverom od 14.3 mm. Rezultat je zvuk visoke rezolucije sa bogatim i punim visokim tonovima. Slušalice Huawei FreeBuds 4 odlikuje i novi sistem koji poboljšava bas, pojačavajući njegov efekat u odnosu na ranije modele.

U zavisnosti od toga da li je uključeno aktivno poništavanje šuma Huawei FreeBuds 4 donose 2.5 sata neprekidne reprodukcije, ako je ANC opcija aktivna, odnosno četiri sata ukoliko nije. U kombinaciji sa kućištem za punjenje muziku možete slušati čak 22 sata, bez pauze. Takođe, vodeća tehnologija brzog punjenja omogućiće vam 2.5 sata uživanja u zvuku nakon samo 15 minuta punjenja.

Huawei FreeBuds 4

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Huawei FreeBuds 4

Imajući na umu komfor, dizajn Huawei FreeBuds 4 slušalica odlikuje zakrivljenost koja dovodi do boljeg stajanja u uhu, dok niz optimizacija omogućava ugodnije iskustvo nošenja. Stoga su slušalice neosetne, a njihov izgled upečatljiv. Kućište slušalica je simetrično i ovalno. Pritom je 6.3% manje i 20.8% lakše od kućišta prethodnog modela, obzirom da ima svega 21.2 mm i da teži 18g.

Nove Huawei FreeBuds 4 omogućavaju istovremeno povezivanje dva uređaja sa slušalicama, bez obzira da li su ti uređaji pametni telefon, tablet, računar, pametni displej ili bilo koji drugi pametni u ređaj. U praksi ovo korisnicima omogućava da, primera radi, slušaju muziku sa svog novog pametnog sata, ali i odgovore na poziv koji im istovremeno stiže na telefon. U tom slučaju, kada telefon zazvoni muzika sa sata se pauzira da bi smo joj se ponovo vratili nakon obavljenog razgovora.

Slušalice su od danas dostupne i kod nas.Izvor

Similar Articles

Top