Stranica
Home > Tehnika > Stigao je novi Steam! – B92.net

Stigao je novi Steam! – B92.net


Jo od kada je zvanino najavljen novi izgled Steam biblioteke, poetkom ove godine, veliki broj PC igraa je sa nestrpljenjem jedva ekao da doe taj dan.


Izvor: play.co.rs

Foto: Printscreen

Razlog za to je injenica da je Steam proteklih deceniju i po uveo brojne novine i poboljanja, ali kada je u pitanju izgled i korisniki interfejs, to se praktino nije menjalo 15 godina.

E pa, taj dan je konano doao, i pred nama je nova Steam biblioteka, dodue u Beta fazi. Ali, ta beta nije zatvorena, i svako ko eli, moe u njoj da uestvuje, pie Play.

Dovoljlno je samo da otvorite Steam, odete na dugme Steam u levom uglu klijenta, pa zatim na podeavanja (Settings) i pod prvim jezikom Account, dole desno izaberete da elite da parcipirate u Beti, nakon ega e vam se Steam apdejtovati i restartovati, i to je to, sada imate novi Steam.

ta nam je on doneo?

Pre svega, potpuno novi izgled Steam biblioteke. Sada svaka igra u listi levo ima svoju malu ikonicu, i igree moete pretraivati po ogromnom broju opcija i tagova, to e vam znaajno olakati snalaenje, pogotovo ako ste meu onima, poput autora ovog teksta, koji imaju po nekoliko stotina igara na Steamu.

Ne samo da e vam olakati pretraivanje, ve e vam i omoguiti da pravite kolekcije i grupe od vaih igara, kako biste ih bolje i preglednije organizovali, ali i planirali vae igranje.

Tu su i potpuno nove strane igara, koje sada zauzimaju veliki prostor sa desne strane i pruaju obilje informacija o igri, poput vesti, obraanja developera, apdejta za igre, sadraja koje prave igrai…

Sve detalje o novom Steamu moete proitati u zvaninoj objavi.Izvorni link

Slični artikli

Top