Stranica
Home > Tehnika > Zvuk osamdesetih u svremenom pakovnaju: Stie prvi bluetooth wlakman VIDEO

Zvuk osamdesetih u svremenom pakovnaju: Stie prvi bluetooth wlakman VIDEO


Danas svi oekuju visok kvalitet od muzike koju sluaju, cene mogunosti da brzo preskau numere i da sve medije uvaju na jednom ureaju. Iako se ini da su audio kasete i runo premotavanje daleko iza nas, taj format se ipak vraa, i to u modernom pakovanju.


Izvor: Engadget, PC Press

Foto: Printscreen YouTube/NINM Lab

Kompanija NINM Lab predstavila je prvi nosivi Bluetooth kasetofon, unapreenu verziju Sony Walkmana, koji e moi da oivi muzike kolekcije, i audio kasete koje zaboravljene lee negde u dubini ormara i podruma.

“IT’S OK” kasetofon ima ugraeni Bluetooth, tako da audio kasete mogu da se sluaju preko beinih slualica, a oni koji su toliko duboko vezani za prolost mogu da koriste i obine.

Kasetofon dolazi u tri boje, beloj, ruiastoj i plavoj, a kuite za kasetu je providno, tako da ponosni vlasnici svima mogu da pokau koliko su dobro sauvali svoje stare kasete.

Novi plejer oivljava romantine odnose prema muzici koji su bili neto drugaiji osamdesetih godina prolog veka, kada se do popularnih pesama nije lako dolazilo, te su se lovile i izvlaile iz radio programa. Retro ureaj e moi da se nabavi za 63 dolara, a Kickstarter kampanja ve traje.Izvorni link

Slični artikli

Top