Stranica
Home > Turizam > Hotel na auto-putu Beograd-Niš koji je dugo bio ruina, biće otvoren u septembru

Hotel na auto-putu Beograd-Niš koji je dugo bio ruina, biće otvoren u septembru


Foto: rasica/depositphotos

Hotel “Nais” na auto-putu Beograd-Niš počeo je da radi, a zvanično će biti otvoren početkom septembra, saopštio je danas menadžment tog objekta koji je nekada poslovao kao motel “Nais”.

Posle kompletne rekonstrukcije hotel ima oko 100 soba i četiri banketne i konferencijske sale, restoran čiji je kapacitet značajno proširen i potpuno novi spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, đakuzijem i slanom sobom.

“U hotelu će biti moguće održavanje konferencija i poslovnih događaja. Idejno rešenje je takvo da se sve sale mogu adaptirati prema zahtevima klijenata s maksimalnim kapacitetom do 2.000 osoba”, rekao je menadžer “Naisa” Tomas Pavlović.

On je rekao da će hotel imati četiri zvezdice, a s obzirom na to da se hotelski kompleks prostire na 50 hektara u planu su i dodatne investicije.

“Planirana je između ostalog izgradnja akva parka i velikog parkinga koji bi bio pod 24-časovnim nadozorom. Ovakav parking biće prvi na teritoriji bivše Jugoslavije”, rekao je Pavlović.

Motel “Nais” bio je decenijama omiljeno svratište putnika na auto-putu Beograd-Niš.

Zatvoren je nakon što je propala privatizacija “Srbijaturista”, u čijem je sastavu bio, i od poslovanja u Nišu odustao američki biznismen Srba Ilić koji je kupio to niško preduzeće. Prodaja motela oglašena je 2012. godine, a kompleks koji čine objekti, bazen i zemljište kupili su 2016. godine za 135 miliona dinara konzorcijum “Nais” sa sedištem u Beogradu i građevinska firma “Trgogradnja” iz Surdulice.Izvorni link

Slični artikli

Top