Stranica
Home > Turizam > Ona je posetila baš svaku državu sveta, a ima samo 27 godina

Ona je posetila baš svaku državu sveta, a ima samo 27 godina


Foto: sashr/depositphotos

Dok mnogi sanjare o godišnjem odmoru barem dva puta godišnje, negde u svetu postoji neko čija je profesija da putuje iz dana u dan i uživa u lepotama raznih kultura.

Sada sigurno ima mnogo putnika koji lete ili se voze iz zemlje u zemlju radi užitka, ali jedna žena je rešila da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda tako što će posetiti svaku državu na planeti.

Kasandra de Pecol ima samo 27 godina i njen posao je da putuje svetom kao član “Internacionalne institucije za mir u turizmu”. Kasandra pored svog fantastičnog posla se bavi i marketingom, tako što reklamira smeštaje na svom Instagram nalogu, kako bi besplatno u njima odsedala.

Njen put je počeo u julu 2015. godine, a priveo se kraju u februaru 2017. godine, pošto je posetila sve 193 suverene države, presnosi “Elite Readers”.

Kaže da su joj omiljene desatinacije Antartik, Oman, Island, Mongolija, Butan, Peru, Pakistan i Maldivi.

Ono što je još interesantno je da je Pecol sve ove lokacije sama posetila bez pratnje. Ona i vodi blog na kojem piše o anegdotama sa putovanja, ali i kako uspeva da na tim putovanjima i trenira, jer se bavi i atletikom.Izvorni link

Slični artikli

Top