Stranica
Home > Turizam > Zaradite i do 10.000 evra samo preseljenjem u neki od ovih gradova

Zaradite i do 10.000 evra samo preseljenjem u neki od ovih gradova


Foto:depositphotos/ ihervas

Ukoliko je nekome potrebna velika promena, moguće je da su sledeći gradovi idealno rešenje.

Veliki broj gradova gubi stanovništo jer nema dovoljno posla, novca, mogućnosti… A postoje i oni koji su toliko željni stanovnika da bukvalno plaćaju onima koji žele da se dosele.

Početi sve ispočetka i zaraditi uz to je moguće, ukoliko se odlučite za početak u nekom o ovih gradova. Širom sveta postoje mesta koja obezbeđuju velike sume novca za nove stanovnike.

Često se mogu čuti uzdasi onih koji su tek došli na odmor i pomislili “Kako bi bilo divno živeti kraj mora”. A to more je možda i bliže nego što se čini.

Antikitera je ostrvo u Grčkoj koje nije turistički popularno. Nalazi se u blizini Krita, a svo stanovništvo je naseljeno u mestu Potamosu. Kako bi se podmladilo stanovništvo, gradu su potrebne porodice koje bi dobile kuću, zemljište i 500 evra mesečno prve tri godine.

Tulsa je grad u Oklahomi koji nudi 10.000 dolara onima koji su spremni da se zaposle u tom gradu na bar godinu dana.

Odabrani kandidati će se preseliti u nove stanove gde će plaćati samo 33 odsto stanarine. Režije će biti besplatne prva tri meseca, a sve to plaća grad u želji za ambicioznom radnom snagom.

Preseljenje u italijanski grad Lokana može vam doneti 9.000 evra. Ovaj grad je prošlog veka imao 7.000 stanovnika, a danas svega 1.500, pa gradonačelnik radi sve da dovede ljude u Lukano.

Postoje dva uslova koja se moraju ispuniti, da godišnja zarada bude najmanje 6.000 evra i da imate dete. Grad nalazi u nacionalnom parku, pa nudi mnoštvo mogućnosti.

I sicilijanski grad Sambuka je odlučio da spasi grad od nestajanja prodajom nekretnina za 1 evro. Pošto je grad vlasnik kuća i stanova, svi koji to žele mogu kupiti nekretnine po povoljnoj ceni.

Ono što stanari moraju da učine jeste da ulože u svoje nove domove 15.000 evra u naredne tri godine, pri doseljenju da daju 5.000. Ipak, ta cena je sitnica kada shvatite da živite na Siciliji.

U želji da postane inovacijski centar Južne Amerike, Čile već nekoliko godina poziva zainteresovane iz celog sveta da se presele i razviju svoj biznis u toj državi. Oni koji bi došli dobili bi mentore, vize, dobre uslove za rad i podsticaj od 10.000 dolara.

To su razlozi iz kojih mladi sve češće uzimaju Čile u obzir kada razmišljaju o odlasku u inostranstvo, piše Pun kufer.Izvorni link

Slični artikli

Top