Stranica
Home > Vesti > Ako vam se bivši ovako ponaša, onda vas još uvek želi – Veze i odnosi – Ljubav – Super žena

Ako vam se bivši ovako ponaša, onda vas još uvek želi – Veze i odnosi – Ljubav – Super žena


Raskid nije nikada lak, ni za stranu koja ostavlja, a posebno nije lak za ostavljene.Veze i odnosi |
super zena |


Foto: Depositphotos/mjth

Raskidi su pravi emotivni vrtlog i nikada ne prolaze ravnodušno. Iako je najveći broj rasida konačan, ponekad jedna strana veruje da postoji mogućnost za pomirenje. Ako vaš bivši radi ove stvari, moramo da vam kažemo da vas još nije preboleo.

Čestita vam rođendan

Tek što je sat otkucao ponoć, stiže prva poruka i to baš od vašeg bivšeg. Nije reč o kratkoj i jednostavnoj poruci, nego o pravoj, srčanoj čestitki zbog koje bi se i vaša najbolja prijateljica postidela.

Poziva vas na žurke koje priređuje

Ovo je pravi znak da još uvek želi da privuče vašu pažnju. Ishod može da bude različit. Može da pokuša da vas ponovno osvoji, a može i da pokuša da vas napravi ljubomornom sa drugom devojkom.

Želi da vam dokaže da se promenio

S vremena na vreme vam se javi kako bi vam objasnio da je potpuno novi, zreliji čovek. Tvrdi kako sada razume šta vam je smetalo kod njega i kako je sve to bar malo promenio, piše index.hr.

Raspituje se za vas

Vaši zajednički prijatelji spomenuli su vam kako se raspituje za vas, o vašem životu i šta se u njemu trenutno događa. Uz to im napominje da vam nikako ne otkriju da priča o vama.

Objavljuje statuse sa skrivenim porukama

Ljubavni citati, patetične fotografije i emotivne pesme prvo su što vidite na njegovom profilu. Iako on možda ne shvata koliko je očigledan, vama će biti sve jasno čim vidite šta objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama gde ste još uvek prijatelji.Izvorni link

Slični artikli

Top