You are here
Home > Vesti > Dačić sazvao novu sednicu Skupštine za 7.decembar

Dačić sazvao novu sednicu Skupštine za 7.decembar

Fallback Image


Predsednik Narodne Skupštine Ivica Dačić sazvao je Jedanaestu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2021. godini, za utorak, 7. decembar, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

Početak sednice zakazan je za 10 sati, a na dnevnom redu će se naći Predlozi zakona o izmenama Zakona o zaposlenima u javnim službama, o izmenama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, koji je podnela Vlada, o izmenama Zakona o platama zaposlenih u javnim agencijama i drugim organizacijama koje je osnovala Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave.

Na dnevnom redu će se naći i predlozi zakona o izmenama Zakona o platama službenika i nameštenika u organima autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave, o izmenama i dopunama Zakona o patentima, o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mongolije o trgovinskoj i ekonomskoj saradnji Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Banca Intesa AD Beograd i Raiffeisen banke a.d. Beograd po zaduženju Javnog preduzeća “Srbijagas” Novi Sad, po osnovu ugovora o kreditu za jačanje transportnih kapaciteta gasovoda u Srbiji.


[ad_2]
Izvor

Similar Articles

Top