You are here
Home > Vesti > Galvanizerska radnja Telečkog – primer dobrog poslovanja

Galvanizerska radnja Telečkog – primer dobrog poslovanja

Fallback Image


Galvanizerska radnja Dušana Telečkog osnovana je pre gotovo trideset godina. Ovaj privatnik zaposlio je dva radnika zahvaljujući subvencijama resornog sekretarijata.

galvanizerska, radnja

“Danas je radna snaga, pogotovo ovde kod nas u Vojvodini veoma problematična, jer mnogi ljudi odlaze u inostranstvo da rade i onda svaki kvalitetan radnik vredi suvog zlata. Uz pomoć Sekretarijata mi smo uspeli da nađemo dva izuzetna radnika koji će najverovatnije i ostati u firmi”, saopštio je Dušan Telečki, vlasnik galvanizerske radnje “Hemol Mol”.

“Nekih godinu dana sam ovde, konkurisao, došao da radim ovde, izuzetno sam zadovoljan, redovna su primanja, zadovoljan sam poslodavcem”, rekao je Đura Pavlov, radnik, galvanizerska radnja “Hemol Mol”.

“Ono što me uvek oduševi jesu ovakva mala preduzeća koja su počela sa radom u veoma teškom periodu i uspešno posluju godinama”, izjavio je pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević.

“Uverili smo se da su sredstva namenski utrošena. Obećao sam da ću obići što veći broj subjekata koji su dobili sredstva da se lično uverim da je taj novac dobro upotrebljen. S druge strane, u pripremi smo budžeta za sledeću godinu i hoćemo da vidimo koje su to mere dale rezultat i koje treba poboljšati i naravno da vidimo i tu zaštitu životne sredine kao važan faktor u razvoju celokupne privrede Republike Srbije”, dodao je Ivanišević

Prilikom posete Molu, Ivanišević je istakao dobru saradnju sa lokalnom samoupravom. Ona, prema njegovim rečima, pokazuje ozbiljno interesovanje za razvoj svoje opštine.

 Izvor

Similar Articles

Top