You are here
Home > Vesti > “Grčićeva ostavka je stvar formalnosti”

“Grčićeva ostavka je stvar formalnosti”

Fallback Image


Svi kontrolni mehanizmi u TENT-u su zakazali, od kopanja uglja preko stavljanja uglja na deponiju do ubacivanja u blokove. Nedeljama pre niko ništa nije zapazio, niko ništa nije saopštio državnom vrhu – napomenula je premijerka.

Pripadnici BIA i MUP ispituju šta se dogodilo kada je u TENT-u u jednom trenutku ispalo šest blokova, ali i da nije došlo do sabotaže, mislim da to nikoga u lancu ne oslobađa odgovornosti za ovakav propust, rekla je premijerka Ana Brnabić gostujući na TV “Prva”.

Milorad Grčić

Foto: Zoran Žestić / Tanjug

Milorad Grčić

Na pitanje voditeljke da li to znači da možemo očekivati ostavku prvog čoveka EPS-, Milorada Grčića, do 1. januara Brnabić je odgovorila:

Mislim da je to stvar formalnosti

Ona je dodala da pre toga mora da se usostavi sistem i da “Grčić zbog toga u ovom trenutku ne može da ode”; ali je istakla i da je samo zahvaljujući stručnosti čitavog niza ljudi, rešen problem u snabdevanju strujom.

Foto: Vladimir Lojanica, Profimedia / RAS Srbija

– Svi kontrolni mehanizmi su zakazali, od kopanja uglja preko stavljanja uglja na deponiju do ubacivanja u blokove. Nedeljama pre niko ništa nije zapazio, niko ništa nije saopštio državnom vrhu – napomenula je premijerka.


[ad_2]
Izvor

Similar Articles

Top