You are here
Home > Vesti > Gubitak savesnog poslanika i visprenog govornika

Gubitak savesnog poslanika i visprenog govornika

Fallback Image


Predsednik Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća porodici Muamera Zukorlića.

“Rastužila me je vest o iznenadnoj smrti Muamera Zukorlića, jednog od retko obrazovanih, učenih i iskrenih političara, čiju sam ličnost duboko poštovao i kada su nam se stavovi mimoilazili”, napisao je Aleksandar Vučić u telegramu saučešća.

Njegovom smrću, kako je dodao, Skupština Srbije izgubila je savesnog i revnosnog poslanika, a politička scena naše zemlje visprenog govornika.

“Izražavam najdublje saučešće porodici, prijateljima, kolegama i poštovaocima Muamera Zukorlića. Neka počiva u miru”, piše u telegramu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

I predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić uputio je saučešće povodom smrti akademika Muamera Zukorlića. “Potresla me je vest o preranom odlasku Muamera Zukorlića, kolege narodnog poslanika, potpredsednika Narodne skupštine i prijatelja.

Zukolić je, kako se dodaje, uložio svoje znanje i energiju na dobrobit tolerancije i boljeg života svih u Srbiji, učestvovao je u društvenom životu aktivno i svim srcem, i kao verski dostojanstvenik, a naročito kao narodni predstavnik u Skupštini, baveći se naročito prosvetom kao našom najvećom vrednošću.

“Pamtićemo Muamera Zukorlića kao mudrog i iskrenog čoveka, od kojeg smo mnogo dobili i naučili. U ime Narodne skupštine Republike Srbije i sa osećanjem ličnog gubitka, porodici i prijateljima Muamera Zukorlića izražavam najdublje saučešće”, poručio je Dačić.Izvor

Similar Articles

Top