Stranica
Home > Vesti > Manekenka na plaži pokazala savršenu figuru: Kupaćim kostimom istakla obline – Zdrav duh – Lepa i zdrava – Super žena

Manekenka na plaži pokazala savršenu figuru: Kupaćim kostimom istakla obline – Zdrav duh – Lepa i zdrava – Super žena


Nakon odmora u Grčkoj, koju je posetila u društvu novog dečka Emira Ujara, manekenka Adrijana Lima vratila se na Floridu.Zdrav duh |
Super žena |


Foto: Getty/Jacopo Raule

Ova brazilska lepotica često putuje zbog posla koji to od nje zahteva, ali je njena baza malo privatno ostrvo Indijan Krik, koje se nalazi na Floridi, gde poznata manekenka ima kuću.

Zbog temperaturama koje su veoma visoke tokom cele godine, lepa manekenka može da uživa i kad nije leto.

Adrijana ovih dana uživa u letu na Floridi, a svoje zgodno, preplanulo telo pokazala je na jednoj od plaža u Majamiju. Manekenka je uslikana u šarenom dvodelnom kupaćem kostimu letnjeg, tropskog dezena.

Ova lepotica još jednom je pokazala da dobro izgleda, a kupaći koji je ovog puta odabrala za plažu samo je istakao njenu savršenu figuru i liniju.

Ovog leta su ponovo u modi kupaći kostimi na vezivanje, koji je nosila i Adrijana. Donji deo kupaćeg se vezuje sa strane, a gornji deo je u obliku trouglova koji se vezuje oko vrata.

Trakice za vezivanje mogu da budu problem jer od sunčanja ostaju tragovi na telu, ali izgleda da Adrijana ne mari za to, već uživa u letu.

Doduše, trenutno sama, ali verujemo da će se uskoro pridružiti svom novom izabraniku, turskom biznismenu Emiru Ujaru, sa kojim je od nedavno u vezi.Izvorni link

Slični artikli

Top