You are here
Home > Vesti > Oprez zbog sumaglice i niskih temperatura u jutarnjim satima

Oprez zbog sumaglice i niskih temperatura u jutarnjim satima

Fallback Image


put, autoput, saobracaj, stanje, na, putevima

Na putevima u planinskim predelima je poslednjih dana vidljivost smanjena zbog magle ili sumaglice, a zbog koje su i kolovozi vlažni iako padavina nema.

Vozite pažljivije na ovim putevima jer su temperature tokom noći i jutra oko nultog podeljka, što na pojedinim deonicama može stvoriti opasnost od poledice i proklizavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Kelebija čekaju osam sati, a na Horgoš sedam sati.

Teretnjaci na Bezdanu čekaju šest sati, na Bogojevu i Šidu po pet sati, na Batrovcima četiri sata, a na Gradini sat i po.

Magla u zoni tunela “Manajle” na auto-putu E-75

Na auto-putu E-75, zona tunela “Manajle”, zbog magle vidljivost je smanjena ispod 100 metara, saopštilo je jutros JP “Putevi Srbije”.

Auto-put E-75, u smeru Niš-Beograd, u blizini Gasprom benzinske stanice, nakon petlje Mali Požarevac – saobraćaj normalizovan nakon saobraćajne nezgode.

Auto-put E-80, kroz naplatnu stanicu Dimitrovgrad, teretna motorna vozila prolaze bez zadržavanja, nakon formiranja kolone zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina.Izvor

Similar Articles

Top