Stranica
Home > Vesti > Partizan se seli u Sloveniju, Gomeš na spisku putnika

Partizan se seli u Sloveniju, Gomeš na spisku putnika


Fudbaleri Partizana u utorak odlaze na drugi deo letnjih priprema u Sloveniju, a na spisku putnika je i Rikardo Gomeša.


AKIzvor: B92

Foto: FK Partizan

Prethodnih dana se najavljivao njegov transfer u Saudijsku Arabiju čiji su mediji preneli da će predstavnici Al Hilala u ponedeljak doći u Beograd kako bi kupili napadača sa Zelenortskih ostrva za oko 6 miliona evra.

Međutim, trener Savo Milošević je na spisak igrača koje vodi u Sloveniju uvrstio i njega uz nekoliko povratnika u tim poput Slobodana Uroševića.

S druge strane, nema mladog Armina Đerleka i Muse Ndžaija koji je nedavno zatražio da ga klub pošalje na pozajmicu kako bi imao garantovanu minutažu.

Na drugi, ključni deo priprema na kojima će Milošević formirati tim za početak sezone i kvalifikacije za Ligu Evrope putuju: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Svetozar Marković, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Nikola Lakčević.

Partizan će do 13. jula da se sprema na Pohorju, a zakazao je i četiri test utakmice među kojima su i dueli u Ljubljani i Austriji:

Test mečevi Partizana:
3. jul – Rogoška (Druga liga Slovenije)
6. jul – Olimpija (Prva liga Slovenije), stadion Stožice, Ljubljana
10. jul – Bordo (Prva liga Francuske), Klagenfurt, Austrija
13. jul – Pakši (Prva liga Mađarske)Izvorni link

Slični artikli

Top