Stranica
Home > Vesti > Radonjić započeo tuču, dobio šamar i prošao nekažnjeno VIDEO

Radonjić započeo tuču, dobio šamar i prošao nekažnjeno VIDEO


Na utakmici Marseja i Monpeljea desile su se nemile scene u poslednjim minutima u kojima je učestvovao Nemanja Radonjić.


LNIzvor: B92

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Pri rezultatu 1:1 napadao je Monpelje, a lopta je došla do Radonjića koji je krenuo u kontranapad za Marsej.

On je ušao u duel sa vezistom gostiju Ferijem, koji je načinio faul nad srpskim reprezentativcem. Konstantno povlačenje koje je osetio Radonjić nije mu se svidelo, pa je protivniku uputio par reči i zamahnuo rukom prema njemu.

Feri je na to odgovorio šamarom, a zatim se Radonjić odmaknuo od Ferija na koga su krenuli Nemanjini saigrači, predvođeni Hrvatom Ćaleta-Carom.

Epilog ove situacije bio je crveni karton za Ferija, kao i za defanzivca Marseja Kamaru koji, prema onome što se može videti na snimku, nije imao veću ulogu u tuči.

Celu situaciju možete pogledati OVDE.

Samo par minuta kasnije desila se još jedna neprijatna scena. Dmitri Paje je načinio veoma grub faul nad protivnikom i dobio žuti karton, a onda krenuo da vređa sudiju koji mu je pokazao drugu javnu opomenu i isključio ga sa meča.

Tu situaciju pogledajte OVDE.

Marsej i Monpelje remizirali su rezultatom 1:1, a strelci su bili Žerman u 74. za domaćina i Sar autogolom u 17. minutu za goste.

Radonjić je ušao u 67. minutu umesto Sansona, ali, osim pomenute situacije u nadoknadi vremena, nije ostavio značajniji utisak.Izvorni link

Slični artikli

Top