You are here
Home > Vesti > SNS obeležava stranačku slavu, prisustvuje predsednik Vučić

SNS obeležava stranačku slavu, prisustvuje predsednik Vučić

Fallback Image


sveta, petka,sns,predsednik,šapić,gojković

Obeležavanju slave prisustvuje i predsednik Srbije i SNS Aleksndar Vučić, a domaćin slave je ove godine funkcioner SNS Vladimir Orlić.

sns,sv, , petka,lomljenje, kolača

Tradicionalnom lomljenju kolača u sedištu SNS prisustvuju i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević…

Vučević: Duh pravoslavlja nam je uvek bio zvezda vodilja

“Srećna slava svima koji danas slave veliku Svetu Petku, praznik kojem se svake godine iznova radujem, jer je Sveta Petka zaštitnica i Srpske napredne stranke”, objavio je potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. 

“Uz slavski kolač, žito i vino, obeležili smo ovaj svečani dan, sa željom da nam uspesi u borbi za bolji život naših građana budu još veći”, navodi Vučević i dodaje “Duh pravoslavlja nam je uvek bio zvezda vodilja i u najmračnijim, najtežim vremenima, kada smo osvojili poverenje naroda da spasavamo iznurenu i izmučenu Srbiju”.

I uspevamo u tome uprkos velikim izazovima i spoticanjima. Ne damo se. Verujemo. Idemo napred. Srećna nam Sveta Petka, da nam dugo donosi berićeta. Živela Srbija, poručio je Vučević.Izvor

Similar Articles

Top