Stranica
Home > Vesti > “Sramota je što su zviždali igrača koji je završio karijeru”

“Sramota je što su zviždali igrača koji je završio karijeru”


Kvoterbek NFL ekipe Grin Bej Pekers Eron Rodžers rekao je da je sramno ponašanje navijača koji su izviždali Endrua Laka zbog iznenadnog odlaska u penziju.


SNIzvor: B92

Photo by Joe Robbins/Getty Images)

Endru Lak je odlučio da okonča igračku karijeru posle sedam godina provedenih u redovima Indijanapolis Koltsa, a tu odluku je doneo zbog velikog broja učestalih povreda.

O njegovom povlačenju koji je šokirao sportsku javnost smo već pisali, a takođe smo spomenuli i neke druge igrače koji su obeležili ovaj sport, a ovoga leta su završili svoju igračku karijeru.

Navijačima Koltsa vest o povlačenju Laka nije prijala i Lak je izviždan po izlasku sa terena, a jedan od najboljih kvoterbekova ikada Eron Rodžers, smatra da je to bilo sramno ponašanje navijača i da je Endru Lak zaslužio bolji tretman.

“Iznenađenje je definitivno bila prva emocija koju sam osetio i ja, a verujem i navijači. Endru je još uvek mlad, a imao je sjajnu karijeru. Mislim da je ponašanje navijača bilo degutantno, sramno. Da jedan takav igrač doživi takvu neprijatnost… Nemam reči…”, iskren je bio Eron Rodžers.

Eron Rodžers i njegovi Grin Bej Pekersi otvaraju novu sezonu protiv “večitog rivala” Čikago Bersa, 5. septembra.Izvorni link

Slični artikli

Top