Stranica
Home > Vesti > Stefanović nema završen ni fakultet

Stefanović nema završen ni fakultet


Stav Dveri je da ministar treba hitno da podnese ostavku, kao i da treba preispitati sve diplome državnih funkcionera i zaposlenih u javnom sektoru, rekao je Obradović na konferenciji za štampu u Čačku.

“U Izveštaju o oceni doktorske disertacije iz juna 2014. Komisije za doktorate ‘Megatrenda’ navedeno je da je imenovani završio osnovne akademske studije na Fakultetu za poslovne studije u Beogradu, što je neistina. ÄŚak i ako postoji diploma ove visokoškolske ustanove, ona je ÄŤist falsifikat”, tvrdi se u saopštenju Dveri.

Dodaju da je Nebojša Stefanović dobio Rešenje o nostrifikaciji diplome o završenom visokom obrazovanju na “Megatrend internešenel ekspert konzorcijum limited”, kojom se ta diploma izjednaÄŤava sa diplomom Fakulteta za poslovne studije.

“To rešenje doneto je dana 17. 02. 2005. godine, zavedeno pod brojem 742/05. U bazi svih studenata ‘Megatrenda’ utvrÄ‘eno je da imenovani nije poloĹľio nijedan ispit, te da mu je izdata diploma ÄŤist falsifikat”, navode Dveri.

U saopštenju se iznosi i tvrdnja o tome ko je sve učestvovao i ko je sve povezan i nagrađen kada je SNS došao vlast zbog toga što je Nebojša Stefanović stigao do doktorskog zvanja.

Srpski pokret Dveri poziva ministra Stefanovića da, ukoliko su ti navodi taÄŤni, odmah podnese ostavku. “TakoÄ‘e se obavezujemo da ćemo na ovaj naÄŤin preispitati diplome svih drĹľavnih funkcionera i zaposlenih u javnom sektoru, zaustaviti kriminal i jednom za svagda vratiti poverenje u srpski prosvetni sistem”, istiÄŤe se u saopštenju Dveri.Izvorni link

Slični artikli

Top