Stranica
Home > Vesti > Stefanović: Lideri SzS ne odlučuju koga će zvati tužilaštvo

Stefanović: Lideri SzS ne odlučuju koga će zvati tužilaštvo


Nebojša Stefanović je rekao da je skandalozno što poplave u Beogradu, posle obilnih padavina, na bilo koji način komentarišu ljudu iz SzS koji, kako kaže, nisu uložili nijedan dinar u kanalizacione stanice, navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića.

Stefanović je rekao da je "za razliku od njihove nebrige" u proteklih pet godina za to odvojeno 422 miliona dinara, istakao je Stefanović.

"Drže pridike oni koji se nisu ni potrudili da, tokom svoje vlasti, izgrade neki nasip, efikasniji sistem za prečišćavanje vode, koji nisu makar neki kilometar kanalizacione ili vodovodne mreže izradili u naseljima čija imena nisu ni znali, a kamoli da su ih nekad obišli. Umesto toga ugrađivali su preskupe kontejnere", naglasio je Stefanović.

Stefanović je naveo da je "njihove katrastrofalne poteze, kada je reč u kosovskoj politici, teško je i pobrojati" i pomenuo postavljanja granica na Jarinju i Brnjaku, izmeštanja pregovora iz Ujedinjenih nacija pod okrilje Evropske unije, do pitanja Međunarodnom sudu pravde koje je pokrenulo talas novih priznanja.

"Đilas, Jeremić, Tadić, Obradović ne mogu da shvate da postoji neko, poput Aleksandra Vučića, koji se bori isključivo za narod, za razliku od lidera SzS koje zanima samo novac građana i matematička formula najbržeg prebacivanja tih para u njihove novčanike", zaključio je Stefanović.Izvorni link

Slični artikli

Top