Stranica
Home > Vesti > Sve u vezi sa mojom diplomom je ÄŤisto i regularno

Sve u vezi sa mojom diplomom je ÄŤisto i regularno


Nebojša Stefanović je, upitan da prokomentariše optužbe iz SZS, rekao da je sve u vezi sa njegovom diplomom čisto i regularno i da je urađeno u skladu sa zakonom.

Ministar policije tvrdi da nije išao u London i da se školovao u Srbiji po programima koji su, kako kaže, bili zakonski odobreni od svih vlada od devedesetih do danas.

“Kao što su izmišljali za moj doktorat, tako će se ispostaviti i za ovo. Ovakvim priÄŤama pokušavaju da skrenu paĹľnju sa ozbiljne korupcije u koju je upleten Äilas, što će se pokazati pre ili kasnije”, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Dodao je da takvim optuĹľbama Äilas pokušava da izbegne odgovor na pitanje kako se obogatio i u kakvim je mahinacijama uÄŤestvovala njegova kompanije o ÄŤemu je, kaĹľe Stefanović, u svojim izveštajima pisala Verica Barać.

Stefanović je naveo da je lider SZS-a u javnosti govorio da je bogatstvo stekao u Češkoj, ali je da je utvrđeno da je od poslovanja u toj zemlji zaradio 74.000 evra zbog čega se, kaže, postavlja pitanje kako je došao do 25 miliona evra.

Naveo je da je kroz firme koje su bile u Äilasovom direktnom vlasništvu i kroz one koje su bile povezane sa njima, prošlo 18 milijardi dinara i to u periodu dok je Äilas bio na vlasti.

”Potpuno je jasno da je Äilas svoje bogatstvo stekao zloupotrebljavajući svoje javne funkcije, a da bi izbegao odgovore na pitanja o bogaćenju, svakog dana će izmišljati nešto sliÄŤno ovome”, tvrdi Stefanović.

Savez za Srbiju podneo je krivičnu prijavu protiv Nebojše Stefanovića zbog, kako tvrde, falsifikovanja diplome o osnovnom fakultetskom obrazovanju.Izvorni link

Slični artikli

Top