You are here
Home > Vesti > Toholj: Očekujem jako tešku utakmicu protiv Zvezde

Toholj: Očekujem jako tešku utakmicu protiv Zvezde

Fallback Image


U dosadašnjem toku Superlige Kragujevčani su lako savladali Zemun, Proleter i Šabac, a jedini poraz pretrpeli su na Novom Beogradu, dok su “crveno-beli” takođe poraženi od Novobeograđana, uz trijumfe nad Naisom i Vojvodinom.

vaterpolo2, sport2, lopta2, gol1

Vaterpolista Radničkog Nebojša Toholj očekuje da njegova ekipa protiv Zvezde podigne samopouzdanje pre nastavak sezone.

“Nismo zadovoljni dosadašnjom formom. U utakmicama sa Novim Beogradom se videlo da još uvek nismo uigrani i da se tražimo kao ekipa. Ali početak je sezone, imali smo pehove sa bolešću i povredama i ti porazi ne moraju ništa da znače. Sada ulazimo u period u kome bi trebalo da budemo pravi. Nadam se da ćemo se dići u utakmici sa Zvezdom i podići samopouzdanje za gust raspored koji nas očekuje u novembru”, rekao je Toholj, centar Radničkog.

U protekloj sezoni Radničkom su ubedljivo pripala oba superligaška okršaja (16:5, 17:13), ali je Zvezda trijumfovala u finalu Kupa na peterce.

U odnosu na te duele, Beograđani su jači za trojicu dokazanih vaterpolista, Bogdana Đurđića, Stefana Pješivca i Filipa Gardaševića.

“Crvena zvezda se pojačala u odnosu na prethodnu sezonu sa tri kvalitetna igrača i dobro je popunjena na svim pozicijama. Sigurno da je dobila vetar u leđa plasmanom u Ligu šampiona, a onda i pobedom nad nemačkim Špandauom. Očekujem jako tešku utakmicu, ali mislim da smo kvalitetniji i ako odigramo na našem nivou, bez padova koji su se dešavali protiv Novog Beograda, možemo da očekujemo pobedu”, zaključio je Toholj.

 

 Izvor

Similar Articles

Top