Stranica
Home > Vesti > Vesić treba Äilasu da plati 300.000 dinara

Vesić treba Äilasu da plati 300.000 dinara


“Izjave kao što su ‘Äilas je lopov koji je zaduĹľio grad za 1,2 milijarde evra’, te da je ‘od graÄ‘ana oteo 55 miliona evra’, samo su neke od neistina koje je Vesić izjavljivao i zbog kojih je odlukom suda sada duĹľan da Äilasu isplati odštetu”, saopštio je SSP. 

Ovim povodom, Dragan Äilas je rekao da presuda protiv Vesića nije jedina koju je dobio protiv funkcionera Srpske napredne stranke zbog laĹľnih tvrdnji.

“Dobio sam presude protiv Siniše Malog, predsednika beogradske opštine Palilula Aleksandra JoviÄŤića, ali i Srpske napredne stranke i SocijalistiÄŤke partije Srbije. TuĹľio sam i predsednika Izvršnog odnora SNS-a Darka Glišića, ali on ne prima pozive suda na adresi u Ubu na kojoj je prijavljen. Sudski postupci protiv Aleksandra VuÄŤića i Milenka Jovanova treba da poÄŤnu u septembru, pa ćemo videti da li će se predsednik drĹľave odazvati i pokušati da dokaĹľe svoju tvrdnju da sam ukrao 500 miliona evra, kao i druge beesmislice”, rekao je Äilas.

Rekao je i da je danas imao i suÄ‘enje po tuĹľbi protiv Ĺ˝eljka Mitrovića i TV Pink, ali da se Mitrović nije pojavio, “kao što se i ne pojavljuje na sudu godinama, i pored svog javnog obećanja da jedva ÄŤeka da ga Äilas tuĹľi”.

“Novac i od ove odštete, kao i u ranijim sluÄŤajevima, daću u humanitarne svrhe”, istakao je Äilas, saopštava SSP.Izvorni link

Slični artikli

Top