Stranica
Home > Vesti > Vreme je za šolju! “24 minuta sa Zoranom Kesićem” od sutra ponovo na O2 – Vesti – Život

Vreme je za šolju! “24 minuta sa Zoranom Kesićem” od sutra ponovo na O2 – Vesti – Život


U novoj sezoni emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” posebnu pažnju ćemo posvetiti pronalaženju laži, gluposti, demagogije, foliranja, ulizištva, primitivizma i kukavičluka na našoj društveno-političko-medijskoj sceni.


Izvor: B92

A kada ih pronađemo, znate dobro šta sa njima radimo i nije uvek prijatno za gledanje.

Sve ono što nas svakodnevno iritira kao građane, inspirisaće nas u emisiji kao TV profesionalce. Što nervozniji i besniji budemo bili, epizode će biti smešnije i efektnije. Uigranost tima, iskustvo, zdrava atmosfera u ekipi i glad za novim pobedama motivisaće nas i u ovoj sezoni da negativne pojave, izjave i fenomene gazimo sa velikom razlikom, ubedljivo i brutalno, a opet sa šarmantnom lepršavošću u nastupu i našim specifičnim vicom u igri.

Radujte se, gledaoci, jer pripremili smo čitavu lepezu smešnog za vas. Biće jako smešno. Biće bolno smešno. Biće gorko smešno. I biće tužno smešno. Sa nama će se i u novoj sezoni družiti analitičari i gosti koji imaju šta da kažu, umeju da kažu i ne libe se da kažu. Muzički segment emisije i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji nam se dopadaju. Sve je, dakle jasno.

Nastavljamo da pravimo emisiju kakvu bismo i sami voleli da gledamo, ali pošto je niko drugi ne pravi, moramo eto mi. Materijala za “24 minuta” se nakupilo i svakoga dana ga je sve više i više.

Vreme je za šolju!Izvorni link

Slični artikli

Top