You are here
Home > Vesti > “Žao mi je dečka, policajci su bili korektni”

“Žao mi je dečka, policajci su bili korektni”

Fallback Image


Dragan Milovanović zvani Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora da se brani sa slobode. Na teret mu se stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda za koje je zaprećena zatvorska kazna do pet godina zatvora.

On za N1 kaže da se kaje, ali napominje da radi sa tom mašinom i zna koliku štetu i povrede ona može da napravi. “Nije smelo do toga da dođe, nisam imao nameru nekog da udarim, nego da zaustavim mašinu. Dečka mi je žao, iskreno, nisam imao nameru da ga povredim”, kaže Milovanović.

Foto: Mirjana Čvorić Gubelić / RAS Srbija

Saslušanje je bilo najpre, kako je objavio advokat Vladimir Terzić, zakazano za 11h, a onda su se stvari iznenada ubrzale, tako da je Milovanović saslušan odmah jutros.

„Došlo je do toga da je čovek, koji ne verujem da ima stručnost da upravlja tom mašinom, ne zna koliku štetu ta mašina može da napravi, ja znam, ja radim s tim, znam šta može da napravi, kakvu štetu, a i ozlede“, kaže.

Patrola je, kaže, došla po njega na posao.

„Šef smene je došao po mene, javio mi da dođem, otišao sam normalno s njima, pokazali su da me privode na informativni razgovor, otišao sam tamo sa dva inspektora, korektni su ljudi bili, dobio sam advokata po službenoj dužnosti, posle su mi odredili pritvor 48 sati, tamo je sve bilo bez problema. Razmišljao sam da li će me pustiti, ili posle po težini dela, kako je meni saopšteno, ja sam mislio da ću direktno da završim u zatvoru“, kaže on.

Na pitanje da li se kaje, kaže „naravno“.

„Nije smelo do toga da dođe, nisam imao nameru nekog da udarim, nego da zaustavim mašinu. Dečka mi je žao, iskreno, nisam imao nameru da ga povredim“, kaže Milovanović.


[ad_2]
Izvor

Similar Articles

Top