Stranica
Home > Zvezde > Čeril Tvidi rođendan | Mondo Portal

Čeril Tvidi rođendan | Mondo Portal


O pevačici Čeril Tvidi, koja danas slavi 36. rođendan, uglavnom sve znate.

Karijeru je počela kao pevačica grupe Girls Aloud, bila je udata za fudbalera Ešlija Kola koji ju je prevario, potom se udala za Žan-Bernara Fernandez-Versinija od kojeg se razvela u rekordnom roku, a onda dobila sina s deset godina mlađim partnerom Lijamom Pejnom. S njim se takođe razišla u julu prošle godine.

Znate i njene pesme, znate da ima ogromnu tetovažu koja prekriva celu zadnjicu, ali da li ste znali da je tokom braka s Ešlijem Kolom “pljunula” žene fudbalera kada su je mediji nazvali vegzicom, a ne pevačicom?

“Žene fudbalera su paraziti kao i ljudi koji varaju državu i prijavljuju se da su socijalni slučajevi kako bi dobili pomoć. Te žene imaju dadilje, kuvarice, čistačice… ne rade ništa! Nikada ne rade ništa! Kakav je to život?”.

Što se tiče tetovaže koju je uradila na pozadini, u pitanju su ruže, a pevačica je jednom prilikom otkrila da ju je ova “dekoracija” koštala kao manji automobil!

“Nakon što sam se razbolela, napravila sam ‘fuck it’ listu”, otkrila je Čeril, koja je pre par godina dobila malariju, i napravila listu stvari koje mora da uradi pre nego što umre.

“Morala sam da uradim i tu tetovažu, i nisam zažalila. Koštala je hiljade funti, kao novi auto, neki manji”, rekla je lepa pevačica.

Ponovo je isprozivali! (VIDEO)

Pre skoro deset godina, Čeril je tokom posete Tanzaniji dobila malariju sa kojom se jedva izborila. U jednom trenutku lekari su joj rekli da ima još samo 24 sata života, ali se ipak izvukla.

Srećan rođendan Čeril!Izvorni link

Slični artikli

Top