Stranica
Home > Zvezde > Crvena zvezda Liga šampiona poznati slavili

Crvena zvezda Liga šampiona poznati slavili


Crvena zvezda uspela je drugu godinu zaredom da se plasira u Ligu šampiona. U spektakularnoj atmosferi na stadionu “Rajko Mitić”, crveno-beli nisu pobedili Jang Bojs, ali su posle 2:2 iz Berna ostvarili dovoljnih 1:1 za veliku uspeh.

Među prisutnima mnogobrojnim navijačima na stadionu Rajko Mitić našle su se i neke poznate ličnosti koje su bodrile klub, ali i slavile na kraju sa njima.

Jedna od njih je bila i voditeljka Dušica Jakovljević koja se i slikala pored tenka koji se nalazio ispred stadiona, a sliku je objavila na svom Instagram profilu i možete je pogledati OVDE.

Model Sofija Milošević je takođe bodrila tim za koji navija i na Instagram storiju objavila nekoliko snimaka sa stadiona.

Neke od poznatih ličnosti nisu došle na stadion, ali su crveno-bele pratili preko malih ekrana i na društvenim mrežama čestitali i navijali za svoj omiljeni klub. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je proslavila prvi gol, a po završetku utakmice čestitala igračima putem društvenih mreža i poručila Srbiji da se raduje.

Pevačica Ana Sević je utakmicu pratila putem malih ekrana i nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice objavila stori na Instagramu i crveno-belima čestitala ulazak u Ligu šampiona.

A ovako je Beograd uz trubače do zore slavio Ligu šampiona:

A zatim pogledajte i video sa lica mesta:


Izvor: MONDO


Izvor: MONDO/Jovan Terzić


Izvor: MONDO

Izvorni link

Slični artikli

Top