Stranica
Home > Zvezde > Džejda Pinket Smit trojka Red table talk

Džejda Pinket Smit trojka Red table talk


Glumica Džejda Pinket Smit (47) je u okviru svoje emisije na Facebook stranici “Red Table Talk” razgovarala sa svojom kćerkom Vilou (18) o vrlo intimnim stvarima.

Poznato je već da glumica nema nameru da išta sakrije od sveta kada je njena emisija u pitanju i često je delila priče i situacije iz privatnog života, a često su teme “škakljive”.

Ovoga puta je kćerki otkrila kako je imala intimni odnos sa još dva muškarca, takozvanu “trojku”, i to kada je bila vrlo mlada.

“Imala sam trojku. Bila sam baš, baš mlada, možda u ranim dvadesetim”, otkrila je ona i dodala da je tada shvatila kako ta vrsta susreta ipak nije za nju i da joj nije prijalo.

“Nije mi se svidelo. Jednostavno nije postojao nivo intimnosti koji sam želela. Ali, probala sam jednom i zaključila da to ipak nije za mene”, istakla je glumica.

“Kraljice moja, zauvek sam ti predan” (FOTO)

Ona smatra da bi situacija bila drugačija da je bila zaljubljena u te dve osobe.

“Uvek sam mislila da bi bilo mnogo bolje ukoliko je situacija bila da sam zaljubljena u dve osobe. Tada bih mogla sebe da vidim da radim tako nešto, ali bila sam klinka i moja motivacija je bila čisto fizička”, zaključila je Džejda.

Džejda je već 22 godine u braku sa glumcem Vilom Smitom. Venčali su se 1997. godine i zajedno imaju dvoje dece – sina Džejdena (20) i kćerku Vilou.Izvorni link

Slični artikli

Top