Stranica
Home > Zvezde > Dženifer Lopez 50. rođendan | Mondo Portal

Dženifer Lopez 50. rođendan | Mondo Portal


Dženifer Lopez odlučila je da svoj jubilarni 50. rođendan proslavi sa svojim obožavaocima i da ih počasti spektakularnim šouom.

Pevačica, glumica i producent Dženifer Lopezveć mesec dana je na turneji “It’s my party tour”, u okviru koje će održati 25 koncerata u Americi, a jedan od njih biće i proslava njenog 50. rođendana!

Ona će nesumnjivo svoju publiku počastiti originalnim performansima, neverovatnim glasovim sposobnostima, fenomenalnim plesnim tačkama po kojima je poznata, ali i njoj karakterističnim šljaštećim i originalnim odevnim kombinacijama.

Rođendan će proslaviti na bini gde će sa ljubiteljima njene muzike pevati neke od svojih najvećih hitova: “Love Don’t Cost a Thing”, “I’m Gonna Be Alright”, “On the floor”, “Aint yor mama”, “Jenny from the block” i mnogim drugim iz svoje 20 godina duge karijere.

Dženifer Lopez ćemo ove godine imati priliku da gledamo u filmu “Hustler”, gde će tumačiti lik bivše sriptizete i zajedno sa pevačicom Cardi B varati klijente sa Vol Strita. Za potrebe ovog filma pevačica je morala da nauči da pleše oko šipke. Ostaje da vidimo da li će  publiku za rođendan počastiti nekim vrućim plesom i pokazati šta je to novo naučila ili ćemo ipak svi morati da se strpimo do izlaska filma da bi videli kako poznata JLo to radi.

Jedna od najatraktivnijih i najtalentovanijih žena na planeti je od prošle godine verenica bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza.

Dženifer Lopez je rođena 1969. godine u Bronksu, Njujork. Počela je karijeru kao plesačica u TV emisiji “Living colour”, a 1995. godine joj je stigla i prva uloga u akcionom trileru “Money Train”.

Prvu glavnu ulogu dobila je u filmu “Selena” dve godine kasnije, za koji je dobila i “Alma” nagradu, kao najbolja glumica. Od tada je igrala u velikom broju filmova, uključujući i “Neplanirano venčanje”, “Sobarica sa Menhetna”, “Hoćemo li plesati?”, “Za sve je kriva svekrva”…

JLo je prvi studijski album izdala 1999. godine “On the 6” na kome se nalazi njen prvi hit “If You Had My Love”. Dve godine kasnije, veliki komercijalni uspeh ostvaruje sa albumom “J.Lo”. Potom izdaje “J to tha L-O!: The Remixes”, “This Is Me”, “Then”, “Rebirth”, “Como ama una Mujer”, “Brave”, “Love?” i druge velike hitove.

Pogledate kako Dženifer izgleda u svojoj 50. godini. Mi i ne vidimo da se mnogo promenila, štaviše izgleda fenomenalo, a šta vi mislite pišite nam u komentarima.

Pogledajte jedan od njenih nastupa sa turneje “It’s my party tour”:Izvor: YouTube/Zach Simmons

Izvorni link

Slični artikli

Top