Stranica
Home > Zvezde > Džudi Denč Kevin Spejsi Harvi Vajnstin

Džudi Denč Kevin Spejsi Harvi Vajnstin


Dama Džudi Denč istakla je da oseća tugu zbog toga što su njeni prijatelji Harvi Vajnstin i Kevin Spejsi “smaknuti” s velikih ekrana.

Uprkos tome što je javno osudila njihovo ponašanje, nakon što su se obojica našli pod optužbama za seksualno zlostavljanje, Denčova je za “Radio Times” rekla da je zabrinuta da će njihov rad biti zaboravljen.

Ona nije nije branila Stejsija i Vajnstina od javnih navoda, ali se dotakla situacije kada je Kevin Spejsi skroz izbrisan iz filma Ridlija Skota “All the money in the world” iz 2017. godine, a scene s drugim glumcem snimljene umesto njegovih.

“Kakva je to vrsta agonije? Zar ćemo da negiramo deset godina ‘Old Vika’ (pozoriše u kojem je Spejsi bio kreativni direktor) i sve što je on tamo uradio – kako je divan bio u svim tim filmovima? Zar nećemo više nikad da gledamo sve te filmove koje je Harvi producirao?”, istakla je ona i dodala:

“Ne možete nekome da negirate talenat. Onda biste mogli isto tako i da nikada više ne pogledate u neku Karavađovu sliku (bio je ubica) ili da nikada više ne slušate Noela Kauarda (optužen za ‘predatorsko ponašanje’)”, zaključila je ona.

Denčova je bila jedna prvih koja je progovorila o tome da “užasnuta” zbog Vajnstinovog ponašanja, ali je takođe istakla i da je on velikim delom zaslužan za njen uspeh. Takođe, Spejsi je bio njen dobar prijatelj koji joj je pružio podršku i bio tu za nju 2001. godine kada joj je preminuo muž Majkl Vilijams.

Brani Spejsija: On je divan i dobar prijatelj

Harvija Vajnstina je optužilo na desetine žena za seksualno uznemiravanje, primoravanje na oralni seks i silovanje.

Spejsija je više muškaraca optužilo za seksualno uznemiravanje ili zlostavljanje, a utvrđeno je da je godinama nasrtao na žrtve koje su se bojale da ga prijave. Usledele su brojne druge optužbe protiv Kevina Spejsija – najviše od mladih glumaca iz “Old Vik” pozorišta u kojem je Spejsi radio kao upravnik, potom izbacivanje iz filma i serije, a optužbe od drugih navodnih žrtava i dalje stižu.

Oglasio se Spejsi! “Da li vam nedostajem?” (VIDEO)


Foto: Guliver/Getty Images, Matt Winkelmeyer


Džudi Denč – 9. 12. 1934.Izvorni link

Slični artikli

Top